Şimdi Ara

Maximum mayıs mobil ödeme kampanyası 30/5 x 10 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
5
Favori
2.888
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yazilimsever

Maximum karta başvuru yaptım. Ne kadar sürede dönüş yaparlar? Bankanın müşterisi değilim (10+ yıl önce müşterisiydim)
    kredi kartı istediyseniz bordro falan isterler arayıp muhtemelen, aidatsız kart istediyseniz mobil ödeme yokmuş onda. en iyisi bankamatik kartı çıkarmak ama onda da troy olursa mobil ödeme olmuyormuş bende olmadı yeni istedim bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BluePage

Mobil ödemeye çok kampanya oluyor. Nerelerde geçerli bu ödeme yolu
    şok a101 gibi marketlerde oluyormuş ben bi shell buldum hep oradan kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nazım55

30 tl yakıt alınca istasyon sıkıntı yaratmıyor mu? Hangi shell istasyonlarında mobil ödeme var araştırmak lazım.
    10 gün boyunca 25 aldığım oluyor, bir sıkıntı yok ayrıca istersem 10 liralık alırım onlar işine baksın sıkıntı çıkarmaya hakları yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: 35ben35

ios da yok mu? hiç kullanmadım şöyle demiş şartlarda:
    Mobil ödeme yalnızca NFC uyumlu Android 4.4.2 ve üzeri işletim sistemine sahip cihazlardan yapılabilmektedir
    IOS yok.
  • Alışveriş yaptığınız yerlere temassız pos makinesi sorun çekinmeyin. Benim çevremde 2 akaryakıt istasyonu (PO - BP) 2 market (ŞOK - MİGROS) var. Hatta yemek yediğim yer de var. Buralardan yapıyorum düzenli olarak.

Orijinalden alıntı: eyoruk

Ekstra bir kullanım ücreti yoktur değil mi mobil ödeme uygulamasının ? Yani mantık olarak olmaması lazım ama işte bankalar..
    yok hocam masrafı. ben hesabı yeni açtırdım troy verdiler mobil ödeme yokmuş onda yeni kart istedim kuryesini falan bekledim iş uzadı, troy olmasın de yeni hesap açacaksan
    içine sadece alacağım benzin kadar para atıyorum enparadan falan eft masrafı çok iş bankasının kullanılmaz valla 5 TL alıyor, siz de içinde para tutmayın bence enpara cepteteb falan kullanıyorsanız

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

yok hocam masrafı. ben hesabı yeni açtırdım troy verdiler mobil ödeme yokmuş onda yeni kart istedim kuryesini falan bekledim iş uzadı, troy olmasın de yeni hesap açacaksan
    içine sadece alacağım benzin kadar para atıyorum enparadan falan eft masrafı çok iş bankasının kullanılmaz valla 5 TL alıyor, siz de içinde para tutmayın bence enpara cepteteb falan kullanıyorsanız

Alıntıları Göster
    Hocam babam emeklisini iş bankasından alıyor eft, havale ücreti yok. Kredi kartı aidatı yok. Ama 20 yıla yakın hep iş bankası müşterisi. Emekli olmadan önce.

Bir de maaş kartlarından eft almıyorlar diğerlerinden alınıyor diğerlerinden alınıyor diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepton355

Hocam babam emeklisini iş bankasından alıyor eft, havale ücreti yok. Kredi kartı aidatı yok. Ama 20 yıla yakın hep iş bankası müşterisi. Emekli olmadan önce.

Bir de maaş kartlarından eft almıyorlar diğerlerinden alınıyor diğerlerinden alınıyor diye biliyorum

Alıntıları Göster
    Bizim maaş hesabı.Ama yine de alıyorlar.Maksimum mobil kullanıldığı için ?

Ayrıca az önce bir kullanayım dedim carrefour da olmadı.QR ile ödeme seçeneğinden girdim olmadım kartsız temazsız aktif ettim olmadı.Sanırım her pos cihazında olmuyor ? Kasiyer de pek bilmiyordu.Klasik şifre girmeli temassız pos cihazlarından vardı sanırım onlara yaklaştırmıyoruz diğer büyük temassız işaret olan cihazlara yaklaştırıyoruz değil mi ?

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    hocam şu şekilde maksimum mobilde kartın yanında pembe ikon yanması lazım

Maximum mayıs mobil ödeme kampanyası 30/5 x 10

androidden de varsayılan ödemeyi maksimum seçmen lazım

Maximum mayıs mobil ödeme kampanyası 30/5 x 10

bundan sonrası artık nfc'yi açıp telefonu temassız özellikli posa yaklaştırmak

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Sağol.Ama nfc açık pembe ikon da aktif.Yine olmadı.Bilmem acaba neden ? Zaten uygulama ve sitesindenki her işlem tamam yapıldı.Zaten kolay yani

kasiyer beceriksizliği o zaman
    Belki de cihaz yoktur. geçmiyordur ?

üstünde temassız logosu varsa geçmesi lazım
    Vardı ama büyük geniş değildi.Normal temassız kartları okutabileceğimiz cihazlardan idi.

Demek ki evet kasiyer eksikliği.

• yapamayan arkadaşlar telefonlarında nfc neresinde takılı onu öğrensinler. bende yaklaşık 10 gün boyunca yapamamıştım. meğer telefonumun ön yüzündeymiş nfc. boşuna arkasını okutmaya çalışıyormuşum. telefon markalarınızı yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım nfc neresinde.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.