Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (491. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
9.827
Cevap
585
Favori
1.005.660
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Açıklamada belirtiyorlar su tarihten itibaren fln kartı olmayanlar diye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Biraz muğlak ifadeler var. Girişte 1-30 Eylül arası ilk kez kredi kartına başvuranlar yazıyor. Ben geçmişte başvurdum ama sıfır tl limitli süs kartı yolladılar. Bir harcama yapayım bakalım umarım dahil ederler. Pazaramadan bir ürün alacaktım zaten ama benim ekranımda bu ikisi dışında başka bir kampanya görünmüyor normal mi, ekranım aynen böyle? Mesela bannerda Pazarama için 1500e 200 kampanyası var, git kampanyalar bölümünden kayıt ol diyor ama kampanya yok Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL) 

Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL)

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Bende de öyle oluyordu uygulama geriden geliyor galiba geç yüklenmistu bende kampanyalar

Acaba ben dijital Troy karta başvurdum ondan mı böyle oldu. Her şey belirsiz karman çorban bu bankada. Maximum uygulamasının bankacılıkla alakası yok alışveriş sitesi gibi

• ben koşulları ıyıce okudum. normalde nisan mayıs haziran temmuz ve ve en son ağustos ta çıkan ilk kez kredi kartı kampanyalarında hem ilk kez başvuranlar hem de şu tarihten beridir açık kartı olmayanlarda yeni müşteri olarak kabul ediliyor yazıyordu ancak bu ay çıkarılan eylül ayı kampanyasında şu tarihten sonra açık kartı bulunmayanlarda yeni müşteri olarak kabul ediliyor maddesi yazmıyor. yani dikkat edin. bu madde diğer kampanyalarda yazıyordu bunda yazmıyor. boşa harcama yapmayın. ben bize ulaşından başvuru yaptım bankaya, dahilmiyim değilmiyim diye resmi cevap bekliyorum ona göre harcama yapacağım yada yapmayacagım

Orijinalden alıntı: NEVERDIES

Biraz muğlak ifadeler var. Girişte 1-30 Eylül arası ilk kez kredi kartına başvuranlar yazıyor. Ben geçmişte başvurdum ama sıfır tl limitli süs kartı yolladılar. Bir harcama yapayım bakalım umarım dahil ederler. Pazaramadan bir ürün alacaktım zaten ama benim ekranımda bu ikisi dışında başka bir kampanya görünmüyor normal mi, ekranım aynen böyle? Mesela bannerda Pazarama için 1500e 200 kampanyası var, git kampanyalar bölümünden kayıt ol diyor ama kampanya yok Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL) 

Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL)

Arkadaşlar bende bu uygulama hala neden böyle görünüyor? Normalde bunun kampanyalar, taksit kampanyaları ile dolu olması gerekmiyor mu, ben sanki pazarama mobil uygulaması indirmiş gibiyim. Battaniye 400, stanley termo 1500 falan gibi saçma apan bir uyguma bu. Acaba dijital kart seçtiğim için mi böyle ya da yanlış uygulamayı mı indirdim neden kampanya göremiyorum?

• Ay sonuna kadar 5000 lira harcamaya 4 ay Amazon Prime hediye kampanyası tanımlamışlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt

Aidatı geri alayım diye harcama sözü verirseniz böyle kampanyalar size gelmez.

• byJuck kullanıcısına yanıt
    Maximum mobil uygulamasından kampanyalar kısmına geldiğinizde "popüler kampanyalar"ın altında "sana özel kampanyalar" bölümünde herhangi bir kampanya yok mu sizde?

Bende şuan sadece arkadaşınıza önerin kampanyası var. Önceden şu kadar harca, şu kadar puan diye çıkıyordu. Şuan nadastayım 😃

• Takejiro kullanıcısına yanıt
    Arkadaşına öner var evet gördüm 500 TL. Orda hep o var zaten

• Bu kart aidat konusunda sanırım çok acımasız, düşene tekme vuran bir imajı varmış gibi geldi yani yazılanlardan öyle anladım. Kampanyalarına baktım tatsız tuzsuz şeyler. Mobil uygulaması pazaryeri uygulaması gibi kampanyadan çok çaput, bardak, tabak görüyorum. En iyisi müşteri limitimi bu kartla heba etmiyim ben, güzel kampanyalar oluyor mu kenarda dursun mu yoksa? Birde sene sonuna geldik aidatı zımbalar bunlar geride alamayız.

geçen ay bana da gelmişti, bu ay kodu yolladılar, kart fazla aktif değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 19 Eylül 2025; 8:30:25 >
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Kampanya icin akbank veya garanti bakin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.