< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Biraz muğlak ifadeler var. Girişte 1-30 Eylül arası ilk kez kredi kartına başvuranlar yazıyor. Ben geçmişte başvurdum ama sıfır tl limitli süs kartı yolladılar. Bir harcama yapayım bakalım umarım dahil ederler. Pazaramadan bir ürün alacaktım zaten ama benim ekranımda bu ikisi dışında başka bir kampanya görünmüyor normal mi, ekranım aynen böyle? Mesela bannerda Pazarama için 1500e 200 kampanyası var, git kampanyalar bölümünden kayıt ol diyor ama kampanya yok ![]() |
|
mesajım bulunsun |
|
ben koşulları ıyıce okudum. normalde nisan mayıs haziran temmuz ve ve en son ağustos ta çıkan ilk kez kredi kartı kampanyalarında hem ilk kez başvuranlar hem de şu tarihten beridir açık kartı olmayanlarda yeni müşteri olarak kabul ediliyor yazıyordu ancak bu ay çıkarılan eylül ayı kampanyasında şu tarihten sonra açık kartı bulunmayanlarda yeni müşteri olarak kabul ediliyor maddesi yazmıyor. yani dikkat edin. bu madde diğer kampanyalarda yazıyordu bunda yazmıyor. boşa harcama yapmayın. ben bize ulaşından başvuru yaptım bankaya, dahilmiyim değilmiyim diye resmi cevap bekliyorum ona göre harcama yapacağım yada yapmayacagım |
Arkadaşlar bende bu uygulama hala neden böyle görünüyor? Normalde bunun kampanyalar, taksit kampanyaları ile dolu olması gerekmiyor mu, ben sanki pazarama mobil uygulaması indirmiş gibiyim. Battaniye 400, stanley termo 1500 falan gibi saçma apan bir uyguma bu. Acaba dijital kart seçtiğim için mi böyle ya da yanlış uygulamayı mı indirdim neden kampanya göremiyorum? |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Aidatı geri alayım diye harcama sözü verirseniz böyle kampanyalar size gelmez. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bu kart aidat konusunda sanırım çok acımasız, düşene tekme vuran bir imajı varmış gibi geldi yani yazılanlardan öyle anladım. Kampanyalarına baktım tatsız tuzsuz şeyler. Mobil uygulaması pazaryeri uygulaması gibi kampanyadan çok çaput, bardak, tabak görüyorum. En iyisi müşteri limitimi bu kartla heba etmiyim ben, güzel kampanyalar oluyor mu kenarda dursun mu yoksa? Birde sene sonuna geldik aidatı zımbalar bunlar geride alamayız. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 19 Eylül 2025; 8:30:25 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|