Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (440. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
8.972
Cevap
562
Favori
896.485
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni kredi kartı demek 6 ay sonra aidat gelmesi demektir. Her şey yeniden başlamış oluyor yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Geçen ay otomatik ödedim ,Akbank 500 tl chip kampanyası teklif etti aynı faturayı Akbank a talimat vermişim ve Akbank dan bugun talimatlı ödendi

İş bankasında ki talimatı iptal etmedim.Bakalım gelecek mi işbank 300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 3 Aralık 2024; 19:16:43 >
  • İş Bankasının kredi kartı limitini artırma politikası çok ilginç. Kampanyaları için kart çıkardım, ancak limit 10 bin tl ve limiti de artırmıyor, halbuki garanti bankası ve akbank limitinizi 600 bin tl ye kadar artırabilirsiniz teklifleri sunuyor.

Soracağım şu, is bankası maaş bordrosu harici belli bir süre sonra yapay zeka kullanarak geliri belirleyip limit artışı yapıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koray5006 kullanıcısına yanıt

Yaptığını görmedim. Maaş bordrosu, kira geliri varsa onun dekontu, mkk hesaplarındaki yatırım fonlarının dökümü gibi belgelenebilen gelirleri götürüp şubeden gelir beyanı yapmak gerekiyor.

• İşbankası müdürlüğünden müfettişler ayrılmıyor ki , sürekli denetim inceleme var. O yüzden muhtemelen :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Evet yapıyor, ama akbanktaki gibi otomatik arttırmıyor. Artış öncesi geliriniz bu görünüyor limitinizi şu rakama arttıracağız onaylıyor musunuz diye arıyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oft için 300maxipuan bugün yatmıyor muydu?

• fatura kampanyası için fatura talimatını son günden 1 hafta önce vermiştim. ödenmesi için son gün akşam 9'a kadar bekledim ama otomatik ödememiş, görmesem geçiyordu tarihi. zaten geçen aylarda da kampanyaların üstüne yattılar mesela yemeksepetipay yazıyor diye restoran kampanyası boşa gitti. öncesinde de vermiştim yemeksepeti yazıyordu o zaman gelmişti. ne farkı varsa artık anlamadım onu. migros sanalmarket alışverişini de market kampanyasına saymadılar, ikisi için de kayıt açtım marketi direkt reddettiler. restoranı ise inceleme devam ediyor diye öteleyip 15 gün sonra reddettiler. iyice soğumaya başladım iş bankasından. ön ödemeli kartlarda bile bu kadar uğraştırmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Yalçınkaya -- 4 Aralık 2024; 14:8:35 >
  • idefixoxo İ kullanıcısına yanıt

4-9 arası deniyordu.

• Emre Yalçınkaya kullanıcısına yanıt

Maximum Mobil'de kart ayarlarından Telekomünikasyon kısmında Fatura Ödenebilir kapalıysa otomatik ödeme gerçekleşmiyor.

2 seçenek var, TL yüklenebilir ve Fatura Ödenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mshysteria -- 4 Aralık 2024; 17:1:32 >
  • ETS de para puan kampanyası ve taksit kampanyası var sırf bu yüzden maximum kart almak mantıklı mı? sonra iptal edilmesi durumunda sadece kart ücreti mi yansıyor

• mshysteria M kullanıcısına yanıt
    teşekkürler fakat bu talimat hesap için verilmemiş miydi yani hesaptan çekmesi gerekiyordu çünkü şartlarda öyle yazıyordu. ilk talimat verdiğimde talimatlı faturalarım kısmında son gün saat 18.00'den sonra hâlâ gözükmüyorsa manuel ödeyiniz yazıyordu

• Fatura talimatı 300 puan yatmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre Yalçınkaya kullanıcısına yanıt

Haklısınız, benim bahsettiğim kredi kartından verilen talimatlar için. Vadesiz hesaptan verilenler hesapta bakiye mevcutsa ödenmeli.

Bana yatmamış. Hayrırlı işler yatmazsa uğraş dur

• Bana da yattı 300 TL fatura dan. 26 TL faturaya 300 TL hediye miss.

• Faturaların durma şartı var mı acaba?

yapıyor

bana sıradan bir gelir tahmin edip limiti artırdılar hiç talebim olmamasına rağmen tamam dedim ben de

şu banka bir tek bana kolay limit veriyor herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 4 Aralık 2024; 20:11:15 >
  • melihgs kullanıcısına yanıt

Beter olsunlar. Fi tarihinden kalma sistemleri var, ziraat bankası bunlardan daha dijital.

• 
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.