Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (308. sayfa)

-
-
-
Güzel oran bana 10kya 200 gelmiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazı "Bankamatik" kartlarına tek seferde 500 TL ve üzeri harcamaya 100 TL Maxipuan kampanyası gelmiş. e-mail olarak gelmiş. Maximum Mobil uygulamasında "Kampanyalar" sayfasında en üstte gözükmesi lazım ayrıca.
Kontrol edelim.
* Sanırım bir süre harcama hareketi olmayan kartlara geliyor.
-
buna tam nereden bakabilirim hocam
maximum mobil mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 7 Nisan 2023; 20:53:16 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen hocam mail + maximum mobilde en üstte.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 500 değil 5000 liraya 100 olacak.
Bir de kampanya görünüyor ama katıl butonu yok, otomatik katılım mı yani
Cepte şok uygulamasından 400 yükleme yapınca kampanyadan sayıyor mu
Hayır 500₺. Sizin dediğiniz bazı Maximum Kredi kartlarına gelen kampanya.
Benim dediğim Bankamatik kartına gelen kampanya.
İkisi de kişiye özel ve sadece e-mail, sms, bildirim gelen ve Maximum Mobil Kampanyalar bölümünde en üstte gözüken kişiler için var. Maximum Mobil'de KATIL yazmıyorsa otomatiktir. Yazıyorsa mutlaka KATIL demek lazım. Müşteri hizmetlerinden kampanyaya dahil olunup olunmadığına dair teyit de alınabilir.
Teşekkürler hocam açıklamalar için. Bizde 5000e 100 diyor ama bankamatik olan görünmüyor kişiye özel olduğu için demek ki.
sok fiziki magazadan alışveriş yaptigindada sayaç veya sms bildirimi ile herhangi bir bilgiye ulasilmiyor. ceptesok ile sayilacaginida bilmek mümkün gözükmüyor
Mediamarkteki 5000tl üzeri 500 maxipuan kampanyasını 2 farklı karttan deneyen var mı? İki farklı kişinin kartı olacak yani 17000 TL lik bir ürün alacağım 2 kart kullanıcam farklı kişilerin ikisine de 500 er puan yatar mı acaba ?
İki farklı kişiye ait kart olduktan ve ikisi de kampanyaya katıldıktan sonra yatması lazım. Ben de geçmişte Media Markt alışverişimi 3 ayrı kart ile yapmıştım ve hepsinde kendi kampanyalarına saymıştı çekilen tutarı.
İs Bankası hangi ürünün alındığına değil harcanan tutara baktığından sizin işlemi sayması lazım.
***** Yalnız bahsettiğiniz kampanya tek seferde 7.500₺ ve üzeri olarak geçiyor, 5000₺ değil. Ona dikkat etmelisiniz.
maximum e ticaret 750 üzerine 75 maxipuan kampanyasında amazon taksitli sipariş de geçerli mi?
FLO alışverişi sayıyor mu acaba alışveriş yaptım ama aşamanın ilerlediğine dair gösterge yok
-
hayır
-
Arkdaşlar benim sadece 10 TL bankamatik kampanyası yattı. Diğer kampanyalar yattı mı?
-
geçerli ama ben de sayaç hala çalışmıyor. o yüzden hep bi şüphe hali devam ediyor.
-
Hocam 5000 lira olanda market vs dememiş. İnternet siteleri,yakıt alışverişi vs hepsi dahil mi demek?
Bende iki adet 750/75 akaryakıt kampanyası görünüyor. Biri bana Özel yazıyor 750 TL'lik alsam 150 kazanırmiyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X