Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.546
Cevap
580
Favori
968.213
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen gelmiş teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhd82

banka ıle alakalı bı durum olsa gerek garantı , vakıf , akbank temassız geçerken sadece iş bankası çalışmıyor. kaç kez şifreli işlem yapmama rağmen temassız açılmadı.

bonus temassız ödeyince direk şifre ekranına yönlendiriyor olması gerekende bu iş bankası direk kart takınız hatası veriyor.

İş bankası temassız çalışıyor daha 3 saat önce yaptım ama temassız işlem çalışsa bile pek yanaşmıyorlar zor zar kartın bana ait olduğunu ispatlayarak yapabildim

• migros ta her zaman odeme yaptıgım bankamatık kartımla 2 gündür mobıl temassız ve kartla temassız da kartı takın uyarısı veriyor kac kez sifreli islem yaptım ama yine degisen bir şey olmadı . siz kredi kartı mı kullandınız acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: hhd82

migros ta her zaman odeme yaptıgım bankamatık kartımla 2 gündür mobıl temassız ve kartla temassız da kartı takın uyarısı veriyor kac kez sifreli islem yaptım ama yine degisen bir şey olmadı . siz kredi kartı mı kullandınız acaba

Kredi kartı ve NFC yolu ile yaptım 3 gündür sorun yok bende

• hhd82 H kullanıcısına yanıt
    Migros temassızı kapatmış muhtemelen deprem nedeni ile güvenlik endişesi. Bana direk temassız ödeme alamıyoruz dedi dün

• bbaday kullanıcısına yanıt
    Henuz yatmadi baska yatmayan var mi acaba

• Merhaba, maxipuanlar ile en mantıklı altın alımını hangi siteden yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oozgurel kullanıcısına yanıt
    Sadece iş bankası bankamatık hata veriyor digerlerinde sıkıntı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BuMé®@NG kullanıcısına yanıt

Maximum ve world puanları komisyon ödemeden iyzico ya aktarıyorum. Sonrasında iyzico kart ile istediğim yerde harcayabiliyorum. Süresi bitti yada nerede kullanılabilir diye bir derdim olmuyor.

• Arkadşlar işbanaksı nfc yolu ile ödemelerde kartı takın hatası alıyorsanız önce kartınız ile 1 kereliğe mahsus şifreli işlem yapın düzeliyor diğer bankalarda nfc'de böyle bir sorun yok

• Yaşanan deprem nedeniyle, güvenlik anlamında olabilir belki...

• hknkck kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı harici olmuyor bu sistemde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maxi puan ve pazarama puanlarımı 2 aydır maximum mobil içindeki iste gelsin markette kullanıyorum.

Ayda bir çok kez 450al 360 öde, 500al 400 öde, 600 al 480 öde gibi kampanyalar yapıyorlar. Şu anda 600/480 aktif

Ödeme esnasında sanal kart seçince tüm puanlarımı kullanabiliyorum

Kasiyere benzinciye laf anlatmaktan daha kolay geliyor.

• Merhaba arkadaşlar.. Puan harca uygulaması nasıl? güvenilir mi?

İş bankasının bankamatik kartımdaki puanları yükleyip Migros çeki almayı düşünüyordum ama pek emin olamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rossense kullanıcısına yanıt
    Migros hediyem karta yükleme yap güven sorunun kalmaz
    Maks 1250 TL yükleme yapılabiliyor

Diğer yol hepsipaye yükle biriktir elektronik ihtiyaç zamanı kullanırsın ama bu sistem kumbara sistemi

Altungold dan altun puan alıp gram altın kumbara fonu yapabilirsin

• rossense kullanıcısına yanıt
    Sanal kart oluşturup uygulamaya ekleyebilirsin sorun olmaz.

• Pazaramadan diğer bankaların kartları ile alışveriş yaptığımızda sektör ne olarak görünüyor acaba? Bilen var mı?

• camouflage-dm C kullanıcısına yanıt

puanı Migros hediyem karta nasıl yüklüyoruz. kasada yükletemedim. Puan ile kart alamazsınız , nakit işlem yapıyoruz dediler.

• mhotaman M kullanıcısına yanıt
    Her kasiyer kendince yorum yapıyor denetmeni tavsiye ederim kimisi kredi kartı ilede olmuyor diye ısrar ediyor yok öyle birşey baskıya devam dostum her türlü ödeme aracı geçerli 👍

• camouflage-dm C kullanıcısına yanıt

yok ya artık bıraktım milletle tartışmayı ancak kendi sinirlerini zorluyorsun. olmuyo dediyse tamam kolay gelsin diyorum. olmuyo dedi ya bi kere anlatsan da dinlemiyor artık . yapacağı varsa bile yapmıyor.

• 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.