< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (260. sayfa)

-
-
4 kartın 4 üne de yattı hocam cuma günü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Teşekkürler hocam. İnternet üzerinden yapılan harcamalar için puan yatmış ancak mağaza için yapılan harcamalarda puan yatmamış. Kampanya şartlarının ekran görüntüsü olan atabilir mi acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hafta sonları yatma durumu olmuyor değil mi hocam? Hafta içi mi oluyor?
Yüzde 90 kampanya metninde yazılan günde yatıyor,ertesi güne sarkma olmuyor genelde ama bu mediamarkt kampanyasının sonradan şartlarını değiştirdiler.Çoğu kişi mağdur oldu
-
internetten alışveriş zorunluluğu yok şartlarda yarın yatmazsa kayıt oluşturur alırız inşallah
Bu sefer işbankası iyice çamura yattı. Halen MediaMarkt kampanya puanı yatmadı. Mecbur kayıt artıracağız. İşin yoksa uğraş dur
Arkadaşlar bankamatik kartla geçen ay 2 kere temassız alışveriş yaptım ama sayaç işlemedi o zaman da fark etmiştim. Bankamatik kartla temassız alışveriş yapınca maximum uygulamasında sayaç işlemiyor değil mi?
-
Bankamatik temassız kampanyasında sayaç yok kampanya puanları ise yarın yatacakquote:
Orijinalden alıntı: satemArkadaşlar bankamatik kartla geçen ay 2 kere temassız alışveriş yaptım ama sayaç işlemedi o zaman da fark etmiştim. Bankamatik kartla temassız alışveriş yapınca maximum uygulamasında sayaç işlemiyor değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 7 Kasım 2022; 15:5:38 >
media markt online alışveriş için diye mesajıma dönüş yaptılar şartlarda yazmıyordu bunlarda suyunu çıkardı kampanyanın
Oooo desene yattılar puanın üstüne şerefsizler
Bence, şartlarda yazmıyordu diyip tekrar kayıt oluşturun.
Platinum kart kullanıyorum,memnunum.Ama 1 yıl bitmek üzere ve aidat işleyecek.Acaba aidat yansıdıktan sonra iptal iade sürecinde uğraştırıyorlar mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 8 Kasım 2022; 13:41:10 > -
Bankamatik Kart harcama ve mobil ödeme kampanyalarının puanları bu sabah geldi.
Bu ay karekod kampanyasini unuttular heralde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu yeni bişey değilki hep böyleydi
750 yaparsan da 50 veriyor ))
Dediği ilk bir 250 TL harca sonra farklı günlerde 10 sefer 250 TL harcadığında 25 TL puan verelim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X