Şimdi Ara

Maximum İş'te Üniversiteli Kart Limitim yükselmiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 1000TL olan limitim durup dururken 6152TL oldu. Bu nasıl iş anlamadım. 5,5 yıldır İş Bankası hesabım ve 3 yıldır İş'te Üniversiteli Kredi Kartım var. Ya çalınırsa diye düşünmeye başladım. Limiti düşürecem. Bu halde kalsa yıllık kart ücreti değişir mi?
     Maximum İş'te Üniversiteli Kart Limitim yükselmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu işlerden anlayan varsa benim de bir sorum var

işte üniversiteli kartım kullanıma kapanmıştı,borcumu da taksitlendirmiştim neyse borç ödendi kart kapalı zaten,ama hesap olarak açık kalmışmış aradan 1 sene geçti neredeyse 2 aydır mesaj geliyor 20 lira kart aidatı istiyorlar,telefon açtım ödemiyorum dedim kartı kullanıma kapatmışız 1 sene olmuş kapanmış gitmiş,yok efendim hesabınız açık kalmış talimat verin kapatalım

2 aydır ödemiyorum her defasında mesaj geliyor 20 lira dönem borcunuz asgari tutarınız 10 lira diye,ödemiycem bunu ne olur bi faiz falan çıkar mı karşıma
  • aidat değişmez sadece harcamalarını daha rahat yaparsın çok limit pek iyi değildir fazla açılırsın
  • Öğrenci kartına nasıl oluyor da böyle bir limit verebiliyorlar? Ben 2 yıldır Yapıkredi Play kart kullanıyorum banka hesabıyla birlikte ve kart limitim hala ilk günkü gibi, 500TL. 750TL'ye yükseltme talebimi bile reddettiler, kefil isteğinde bulundular.
  • Benim işte üniversiteli limitim 500 bazen kapattırsam mı diyorum 6000 nedir yahu.Gereksiz hocam kredi kartı tabi eğer yurtdışından alışveriş yapmıyorsanız,gerçi onunda limiti 100 dolar.

• ödemelerini vs düzenli yapıyorsan olabilir, yada bir yanlışlık olmuştur seninkini yükseltmişlerdir. Bi ara müşteri hizmetlerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centrifugal

aidat değişmez sadece harcamalarını daha rahat yaparsın çok limit pek iyi değildir fazla açılırsın

Dünden beri kafaya taktım. Bunlar resmen adamı batırmaya yönelik hamleler. Bilinçli bir kullanıcı olsam da tehlike arz ediyor. Tekrar 1000 liraya düşürmekte fayda var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1000 Tl limit bile çok
  • JoeyBane kullanıcısına yanıt
    ödemelerinizi düzenli olarak yapıyorsanız bankaların sizi sömürmek için bir hamlesi oyuna gelmemekte fayda var gerçi bilinçliyseniz bir şey olmaz ama kim kime sevabına 6000 limit verir.
  • Güya öğrenci kartı diye aldık. 300'den 500'e, 500'den 1000'e kadar çıkartmak için bir sürü uğraştırdışar. Şimdi ise benim isteğimin dılında yükseltmişler. Geçen bi mesaj gelmişti 6152 lira limite kadar yükseltme yapabilirsiniz diye. Kendi kendine yükselmiş. Bu arada ödemelerimi eksiksiz yaparım. Bi yandan okuyup bi yandan ihtiyacım olmadığı halde çalışıyorum. Ona rağmen altından kalkışabişecek bir mebla değil benim için. Neme lazım düşürmek farz oldu.

• Ögrenciye vermeleri garip 750tl yükseltmek için binbir türlü şey istiyorlar ya sistem hatası veya babanın vs İsbankasında yüksek meblağsı var İNG Bank'a ev alıcağımız dönem 18 yaşındayken 76bin tl yatırmıştık hesaba faiz işlesin diyerek o parayı çekene kadar orada sürekli 4bin tl limitli kredi kartı verelim diye tutturuyorlardı arayıp arayıp buna benzer bir durum olabilir sana kayıtlı hesaptaki nakitle alakalı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achteruit

Ögrenciye vermeleri garip 750tl yükseltmek için binbir türlü şey istiyorlar ya sistem hatası veya babanın vs İsbankasında yüksek meblağsı var İNG Bank'a ev alıcağımız dönem 18 yaşındayken 76bin tl yatırmıştık hesaba faiz işlesin diyerek o parayı çekene kadar orada sürekli 4bin tl limitli kredi kartı verelim diye tutturuyorlardı arayıp arayıp buna benzer bir durum olabilir sana kayıtlı hesaptaki nakitle alakalı olabilir

İşin ilginci bizimkiler İş Bankası hesaplarını kapattılar. Bi bende var. Başka bankada biriktirdiğim biraz para var. Onunla bir bağlantısı olabilir mi? Öğrenebilirler mi?

• öğrenci kartı olarak süresi bitmiştir normal karta cevrilmiştir.benimde başıma gelmişti 800 tlden 11 bin küsür limite çıkmıştı şubeye gittim süresi dolmuş öğrenci belgenizi getirin düzeltelim dediler götürdüm ama bu seferde 400 e düştü direk.bende hiç uğraşmadım yükseltmek için
  • Son çıkan yasa gereği artık maaşın iki katından fazla olamayacak yanlış hatırlamıyorsam. Bu sebeple gider ayak yükseltelim demiş olabilirler. Bir yönden iyi bir şey aslında, pahalı bir şey alacağın zaman limit lazım olursa, bu seferde yükseltmeme olayı var. Eğer kendine hakim olup harcamayacaksan kalsın derim. İlerde yüksek limitli bir kredi kartı alamayabilirsin. Mesela benim Axess var 3,400 TL limitli, ayrıca da aile de iki kart var birisi 10.000 diğeri 4.000. Hazır açılmış kart, aidatı falanda yok duruyor öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

quote:

Orijinalden alıntı: Achteruit

Ögrenciye vermeleri garip 750tl yükseltmek için binbir türlü şey istiyorlar ya sistem hatası veya babanın vs İsbankasında yüksek meblağsı var İNG Bank'a ev alıcağımız dönem 18 yaşındayken 76bin tl yatırmıştık hesaba faiz işlesin diyerek o parayı çekene kadar orada sürekli 4bin tl limitli kredi kartı verelim diye tutturuyorlardı arayıp arayıp buna benzer bir durum olabilir sana kayıtlı hesaptaki nakitle alakalı olabilir

İşin ilginci bizimkiler İş Bankası hesaplarını kapattılar. Bi bende var. Başka bankada biriktirdiğim biraz para var. Onunla bir bağlantısı olabilir mi? Öğrenebilirler mi?

Olabilir hocam diyorum ya 76bin içi iliğimi kuruttular arayıp durdular sapık gibi en son bağırdım artık istemiyorum yarında paramı hesabınızdan çekicem diye sonra sustular

• Çalışıyorsan öğrenci olarak görünmüyorsundur.
  • benimde teb 8000 lira olcak. durup dururken 8000 lira olsun mu mesajına evet dedik hayırlsı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.