Şimdi Ara

Maximum Hafta Sonu Kampanyası Toplam 40 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
12
Favori
9.302
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crackerss1982 C kullanıcısına yanıt
    Puanlar yatmış ama benim eksik. Bu durumda olan var mı? bi tanıdığa da eksik yatmış. Nedendir acaba.. Müşteri hizmetlerini arasam (son itirazım için aradığımda 45 dk beklemiştim) arama maliyetini bile karşılamaz herhalde :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanı yatan var mı

• Yatmamış benim
  • Ziraat yatırmış.
  • is bankasi yatmamis. Kredi odemesi yapmıştım 800 tllik. Bekliyorum. Kampanya sartlarinda aksi bir sey yazmiyordu.

• iş bank benim de yatmadı
  • İşbankası maximiles benim yatmamış. Arkadaş gıcık oluyorum bu bankalara. Zaten harcamayı yaptıktan belli bir süre sonra yatıracam diye tarih koyuyorsun yetmiyor geri alınma tarihi bile koyuyorsun ondan sonra da yatırmaya gelince gecikiyorsun. Hepsi aynı pisliği yapıyor.
  • benimde yatmadı akşamı beklemek gerek her halde iş bankası böyle yapıyor hep en geç yarın yatmazsa şikayet oluşturmak gerek.
  • Bu konuda bonus ve parafın üstüne yok. Hemen yatırıyolar. İs bankası bi acayip. Paypaldan teknosa alışverişi yaptım 30 tl fazla yansımıs donem içine. Bundan önce de benzer durumu yasamıstım. Yurtdışı kaynaklı siteymiste bilmem ne. Bakalım puanları napacaklar uğraş dur...

• benimde yatmamış daha
  • Isbank yatmamış

• işbank yatmamış
  • Puan yatinca SMS bilgilendirmesi yapıyorlar mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halen yatmamış. Akşam oldu. Bu saatten sonra yatmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gadget46

Puanlar yatmış ama benim eksik. Bu durumda olan var mı? bi tanıdığa da eksik yatmış. Nedendir acaba.. Müşteri hizmetlerini arasam (son itirazım için aradığımda 45 dk beklemiştim) arama maliyetini bile karşılamaz herhalde :(

Beyler ziraat bankası bana yatırmış. Fakat sadece 10 TL yatırmış. Ben 4 günlük olan kampanyanın 3 gününün tamamında da 100 TL'lik alışveriş yapmıştım. 30 TL vermesi gerekirken 10 TL vermiş.
  • İsbank banada yatmamis.Acaba ziraat bankasi gibi bir seferde 100 tl mi harcayinca yatirdi ve o yuzden bize yatirmadi ?

• Banada yatmamis. Aradim sms gonderdinizmi dediler hayir dedim. Internetten katilim vardi ordan yaptim dedim. Oyle birsey yok deyince biraz cikistim.

• iş bankası olup da yatan var mı?
  • hidalgo_55 kullanıcısına yanıt
    Ne dingil banka süs olsun diye mi koydunuz onu oraya. Lanet puanı yatırsalar da harcadıktan sonra kartı kapattırsam.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.