Şimdi Ara

Maximum Genç En uzun Gece Yemek alışverişinin %50 maxipuan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
3
Favori
5.156
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vendetta29

Getir yemek deneyen var mı ?

getiryemek'te dün akşam denedim, sayaç işlemedi henüz. işcep'te market olarak geçtiğinden sanırım.

Maximum Genç En uzun Gece Yemek alışverişinin %50 maxipuan
  • şimdi yemeksepeti cüzdana denemelik 25 tl attım, sayaç işledi. yemeksepeti'nden yürürüm artık.

• primum non nocere P kullanıcısına yanıt

teşekkürelr pazartesi bakayım gidebilirsem olmadı yemeksepeti cüzdan atarız artık

• ksk35461 kullanıcısına yanıt

Tek seferde atmak gerekmiyor o zaman sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler güzel kampanyaymış.

• ksk35461 kullanıcısına yanıt

Tamamdır teşekkürler, hocam

• Önceden yazan var mı bilmiyorum ama aşırı ölücü olabilceğiniz bir kampanya;

Maximum mobil üzerinden sipariş verirseniz sayaç işliyor böylece toplam %70 maxi puan kazanıyorsunuz bugün denedim.

Maximum mobil'de istediğiniz yemek yoksa 50 TL'lik yemek sepeti alışveirşene 10 TL maxipuan kampanyası da var.

Ayrıca coca cola seçilmiş menü alırsanıza "daha daha" ile 10 TL'lik yemek sepeti kodu kazanıyorsunuz.(blu tv vs de var) 3 fırsatı birden birleştirebilirsiniz.

Hiç alacağınız yoksa bile bu kombinasyonlar ile alınabilir.

Yemeksepeti Cüzdan geçiyor ama sadece yemek satmayan (trendyol,getir vs.) geçmiyor kampanya şartlarına yazmışlar. Starbucks mobil de büyük ihtimal geçmez para transferi olarak sayıyordu sanırım ama Starbucks'a gidip yükleme yaparsanız kafe/restoran olarak geçiyor.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam, kapıda ödeme seçince de belki geçerli olabilir ama maximum posu kesin gelir mi emin olamadım. Ben de yarın şubeye gitmeyi düşünüyorum.

• primum non nocere P kullanıcısına yanıt

Bugün evdeiklere pizza aldım hocam bir miktarlık geçen hafta 15tl kupon vermişti iş bankası o kuponla birleştirdim. Şimdi bir miktar hakkım var 100tlden fazla kaldı. Gözüm alsa ben de gider köfe alırım yarın varsa pos yoksa cüzdana atmayı düşünüyorum yemeksepetinden.

• Mature olmuşum vay be

• Jokerle birlestirirseniz 120 tllik sepete 75 tl ödersiniz 47.5 da puan gelir 120 tllik yemek 27.5 tlye gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birden fazla seçilmiş menü alırsak örneğin 2 adet kupon 1 adet mi 2 adet mi geliyor? Denediniz mi hocam?

Edit: kampanyada günlük bir adet toplam 5 adet kazanılabilir yazıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sleepwake33 -- 21 Aralık 2020; 15:13:18 >
  • Yemeksepeti ile banabi aynı postan mi geçiyor deneyen var mı banabi ne olarak geçiyoe
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

Köfteci Yusuf geçerli oldu hocam, hala almadıysanız bilginiz olsun. Ama şubeye göre fark ederse bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: an agony

Yemeksepeti ile banabi aynı postan mi geçiyor deneyen var mı banabi ne olarak geçiyoe

ben denemedim ama 6 ay önceki bir işlemim yemeksepeti banabi ismi ile market olarak geçmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: caseon

ben denemedim ama 6 ay önceki bir işlemim yemeksepeti banabi ismi ile market olarak geçmiş

Alıntıları Göster
    Ben de baktım da banabi yiwww.yemeksepeti.com

Normali de düz yemeksepeti diye geçmiş poslar farklı muhtemelen ,denemedim o yüzden

• yemeksepeti cuzdana attım 200 tertemiz 100 lira

• jokerle 120lik sepeti 37.5a almıs oldum. 125i de cüzdana attım iyi oldu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.