< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Maximum e-ticaret 10.000/1000 indirim (Pazarama için +1000 Pazarama puan, ekstra+100) + 100 maxipuan (7. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Önemli olan paranın tek seferde çekilmesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Geçen ay 10000tl üstü alışveriş yaptım 500tl indirim sağlandı bu kampanya dan yararlanabilirmiyim yani bu kampanya Kasım ayınamı özel yoksa ilk 10000tl alışverişemi özel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasım ayına özel..
Arkadaşlar dün akşam pazarama’dan Apple Watch aldım 10.151₺ ye 3 taksit 3 ay ertelemeli, pazarama 100₺ yüklendi ama 1.000₺ indirim yansımadı, indirim anında mı düşüyor yoksa belli süre sonra mı düşecek ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir gün sonra düşer. E ticaret sayaciniz ilerledi mi peki
Telefon açtım kampanya hakkınız yok dediler
Hayır Şuan ilerlememiş gözüküyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi kampanya bu?
Yukarıda yer alan toplamda 2100 liralık kampanya bu aya özel, 100 liralık pazarama puan da alışveriş başına verdiği her zamanki puan..
Hocam ben de hepsiburada'dan ertelemeli şekilde kışlık lastik aldım, e ticaret kampanyasına (100 tl) dahil etmedi. Bu ertelemeli işlemleri dahil etmiyor olabilirler. Bence büyük tufa ama umarım işler sizin indirim.
-
Bunlar çok ayrı kampanyalar hocam..
Müşteri temsilcisi bilmiyor büyük ihtimalle..
Anladım hocam Kasım ayına özel diyor ama adı üstünde farklı kampanya ama müşteri hizmetleri olmaz diyor teşekkür ederim
10 bin TL üstü sipariş verdim ama alışkanlık 5 TL pazarama puan vardı onu da kullan dedim 🙈 kampanya dışı mı oldu şimdi..
İptal etsem yeniden sipariş versem ilk sipariş şartı ihlal olmuş olmaz mı.. Vay arkadaş
-
taksitli alışveriş ve 10 bin tl üstü olacak indirim gelir.
-
Peki ertelemeli işlemde indirim geliyor mu?
sarıkız ile ilgili var mı bir gelişme , beklemedeyim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X