Bildirim
Maximum e/tic Kampanyası 160 TL ye Varan Maxipuan!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İlkiyle beraber kazanılacak dimi, barem şuan gözükmüyor🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bankamatik yok ama katılım yapılabiliyor nedense
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ bagerbaranberfin -
İş Bankası yine başladı bankamatik kartını saf dışı bırakmaya,illa kredi kartı vereyim diyor.İş Bankacım sen bilirsin nakit para varken Kredi kartını diretme yada bankamatikde dahil et müşteri kendi karar versin.
Millete zorla kart aldırmaya uğraşma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bugün ilk işlemim trendyolcüzdan 400 tl param postan çekti ve sayaç ilerlemedi. Trendyol cüzdan sayaç ilerlyen var mı?
Evet try cuzdan ilrrliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bilişim teknolojileri öğretmeni -
Param posunu iade edip tekrar deneyin normal postan çekince oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
iade ettim karışıklık olmasın diye farklı gün tekrar denemeyi düşünüyorum. teşekkürler.
Bu kampanya sadece aidatlı kartlarda mı var yoksa free kartla da ücretli katılabiliyor muyuz? Maximuma başvurmayı düşünüyorum ama aidat ücretini haklı gösterecek kampanyaları var mı emin olamadım 2 aydır takip ediyorum. Teşekkürler bilgi veren herkese
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Maximum aidatsız kartlar hiçbir kampanyaya dahil değil illa maximum kullanacağım diyorsanız aidatsız kart size göre değilquote:
Orijinalden alıntı: MacroPhageAB
Bu kampanya sadece aidatlı kartlarda mı var yoksa free kartla da ücretli katılabiliyor muyuz? Maximuma başvurmayı düşünüyorum ama aidat ücretini haklı gösterecek kampanyaları var mı emin olamadım 2 aydır takip ediyorum. Teşekkürler bilgi veren herkese
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hb cüzdan sayıyor mu deneyen oldu mu arkadaşlar
sayılıyor, sıkıntı yok. hb ve trendyol cüzdan denendi.
_____________________________ -
Teşekkürler kardeşim
Arkadaşlar maximum mobil uygulamasında ana sayfada market alışverişine %10 yazıyor 150lik her alışverişte ama katıl deyince sayfa gelmiyor tıklayınca. Tüm kampanyalar bölümünde koşullar diyor ama gelmiyor o kampanya tüm kampanyalar bölümünde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Rabbim, beni ve zürriyetimi namazı ikame edenlerden kıl. Rabbimiz, duamı kabul buyur.(ibrahim 40) -
-
Katılım gerekmiyor o kampanyada, uygulama içindeki marketten alışveriş yapman gerek bundan faydalanabilmen için.

İş Bankası yine başladı bankamatik kartını saf dışı bırakmaya,illa kredi kartı vereyim diyor.İş Bankacım sen bilirsin nakit para varken Kredi kartını diretme yada bankamatikde dahil et müşteri kendi karar versin.
Millete zorla kart aldırmaya uğraşma |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X