Şimdi Ara

Maximum BKM ile 50 TL ye sinema bileti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
13
Favori
6.866
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Garadayı265

http://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=BKM+Express+Cinemaximum+Bilet+Kampanyas%C4%B1&IdCampaign=Nzk1-ISB

BKM Express ile Cinemaximum Bilet kazanma fırsatı!

1-30 Kasım 2015 tarihleri arasında İş Bankası Maximum Kart'ınız ile tek seferde 50 TL ve üzeri gerçekleştireceğiniz peşin veya taksitli ilk alışverişinizde BKM Express kullanın, bir adet hediye Cinemaximum bilet kazanın!

Kampanya detayları:

1. Kampanya, 1-30 Kasım 2015 tarihleri arasında BKM Express’e tanımlı olan Maximum Kart’ınızla BKM Express üyesi işyerlerinden yapacağınız 50 TL ve üzeri peşin veya taksitli ilk alışverişinizde geçerlidir.
    2. Kampanya kapsamında; BKM Express ile tek seferde yapılan 50 TL ve üzeri peşin veya taksitli ilk alışverişe bir adet hediye Cinemaximum bilet yüklenecektir. Kazanılan biletin son kullanma tarihi 28.02.2016'dır.
    3. Kampanya kart bazında değil müşteri numarası bazında olacaktır. Bir müşterimiz kampanya kapsamında tek seferde yaptığı en yüksek tutarlı alışverişi üzerinden olacak şekilde azami bir defa bilet kazanabilir.
    4. Kampanyadan kazanılan Cinemaximum sinema biletleri, 30 Kasım tarihinden itibaren 10 gün içerisinde Maximum özellikli kredi kartlarına yüklenecektir. Fiziki bilet olmaksızın, Cinemaximum gişelerden kredi kartı aracılığı ile hediye biletler kullanılabilecektir.
    5. Kampanya kapsamında kazanılan sinema biletleri tüm Cinemaximum’larda ve tüm seanslarda geçerlidir.
    6. Alışveriş iptali veya iadesi durumunda kampanya geçerli olmayacaktır.
    7. Kampanyaya Bankamatik Kartı, MercedesCard ve Maximiles kredi kartları da dahildir.
    8. Bilet kazanımı döneminde, kampanyaya hak kazanmış kartın kullanıma açık ve aktif olması gerekmektedir.
    9. BKM Express üye işyerleri için
    10. Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kart, İşte Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    11. Ziraat Bankası Kredi Kartları kampanyaya dahil değildir

Abi koskocaman linki okudum musterı temsılcısı ıyı sabırlıymıs tıkladı yenıden ana sayfaya atıyor boyle kampanya yok dedı hahaaaa halbukı var

• kişiye özel olabilir diyeceğim fakat öyle olsa şartlarda yazması lazım zira bugün iş bankamatik kartı kampanyası smsi geldi şartlarında sadece bu sms alanlar için geçerlidir yazıyor.
  • İşte Üniversiteli Aidatsız kredi kartım var geçmiyormuş
  • Dün yaptım alışveriş Kliksa üzerinden, 30 kasımdan sonra yatırılacakmış karta
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

Kime satıyorsunuz hocam benim maximum kartımda 4 bilet var, dahada 2 bilet daha gelicek. Birde bu BKM etti 7

eskiler silinmiyor mu ?
    babamada geldi geçende 2 tane sonra 2 tan daha geldi.ilk gelenler silindi diyordu babam

Yüklendikten 60 gün sonra siliniyor

Silinip silinmediğini anlayabileceğimiz bir yer var mı ? işcebten filan bakabilirmiyiz?

Benimkilerin ne zaman yüklendiğini hatırlamıyorum . 60 gün geçmemiş olabilir.

• evvela kullanıcısına yanıt
    Hesap ekstrenizde yada dönem içi işlemlerde yazıyor bulamazsanız mh arayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: evvela

quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

Kime satıyorsunuz hocam benim maximum kartımda 4 bilet var, dahada 2 bilet daha gelicek. Birde bu BKM etti 7

eskiler silinmiyor mu ?
    babamada geldi geçende 2 tane sonra 2 tan daha geldi.ilk gelenler silindi diyordu babam

Yüklendikten 60 gün sonra siliniyor

Silinip silinmediğini anlayabileceğimiz bir yer var mı ? işcebten filan bakabilirmiyiz?

Benimkilerin ne zaman yüklendiğini hatırlamıyorum . 60 gün geçmemiş olabilir.

İş cepte kredi kartı hareketlerinde yüklendiği ve kullanıldığı gözüküyor. Fskat geri alınması gözüküyormuydu hatırlamıyorum. Yüklendiği günü bulursanız ordan anlaşılabilir. Ya da sinemada pos cihazında son kullanma tarihine baktırabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sağ olun, kacanga scopiora .
  • İste ogrenci aidatsiz ile de olur mu

• İnternetten alışverişte kazanılıyor mu? Diyelim kitapyurdu.com dan 50 liralık kitap aldım bkm express'le ödedim hediye bilet geliyor mu?

• çok yüksek ihtimal kişiye özel
  • quote:

Orijinalden alıntı: _illegal_

İnternetten alışverişte kazanılıyor mu? Diyelim kitapyurdu.com dan 50 liralık kitap aldım bkm express'le ödedim hediye bilet geliyor mu?

bkm internetten alışverişte kullanılan bi olay zaten. dediğin sitede bkm ile ödeme yöntemi varsa ve o şekilde ödersen bileti kaptın demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaYRoLeX

çok yüksek ihtimal kişiye özel

kişiye özel olsa şartlarda bu belirtilirdi hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

İste ogrenci aidatsiz ile de olur mu

şartlara baktığımızda ziraat dahil değildir demiş hocam.aksi belirtilmedikçe yani sen de katılabilirsin. velev ki vermediler, ararsın müşteri hizmetlerini, mağduriyetimi giderin.şartlarda kazanamayacıma dair bi ibare yok dersin.yine olmaz derlerse, sözünde durmayan bankayla işim olmaz, iptal edin kartı dersin.bak nasıl kuzu kuzu veriyorlar bileti.
  • İyiymiş :)

• Uzman olmuşsun hocam

• quote:

Alamazsınız. Şartlarda aidatız kartlar dahil değildir yazıyor.

• quote:

tekrar baktım da malesef hocam.

10. Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kart, İşte Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
  • Daha önce işte öğrenci kredi kartının faydalanamayacağı kampanyadan sanal kart açarak ve onunla ödeme yaparak faydalanmıştım. Belki yine olur :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.