Bildirim
Maximum 800 Liralık Telefon Önerisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende asagı yukarı aynı butçe ile telefon bakıyorum ve sanırım p70 siparişi vereceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zenfone laser oncelıklı bakın alternatıf olarak 4GC de guzel telefn o bütçede. -
quote:
Orijinalden alıntı: otomobilci_x
Bende asagı yukarı aynı butçe ile telefon bakıyorum ve sanırım p70 siparişi vereceğim.
android sürümü baya eski 4000mah ama bu android sürümü ile anca 2500mah performansı verir. o yüzden direk eledim onu. -
Meizu M2 Note alın -
quote:
Orijinalden alıntı: semantik41
quote:
android sürümü baya eski 4000mah ama bu android sürümü ile anca 2500mah performansı verir. o yüzden direk eledim onu.
4.4.4 surumu androidin zirve yaptigi surumdur. Sarj ve stabilite olarak 5'i tokat manyagi yapar.
Aradaki farki P70'de anlamak mumkun. P70 kullanicilari surum atlattiklari icin pismanlar yukaridaki sebepten oturu.
quote:
Orijinalden alıntı: 5EVEN
quote:
quote:
android sürümü baya eski 4000mah ama bu android sürümü ile anca 2500mah performansı verir. o yüzden direk eledim onu.
4.4.4 surumu androidin zirve yaptigi surumdur. Sarj ve stabilite olarak 5'i tokat manyagi yapar.
Aradaki farki P70'de anlamak mumkun. P70 kullanicilari surum atlattiklari icin pismanlar yukaridaki sebepten oturu.
6 gelmeyecek olması kötü.
-
Epeye gir zenfone 2 ile p70 i karşılaştır
Kullanıcı yorumu falan da bak
P70 in performansını hiçbir telde bulamazsın söyleyim ki bu da internette gezerken avantaj sağlar.
Android sürümü bataryayı etkilemez ilah gibi telefon başka telefonları şarj edebiliyo daha ne isteyebilir insan?
Ben milleti P70 almamak için kıytırık sebepler uydurmasından bıktım madem tavsiye dinlemiyceksiniz neden bize soruyorsunuz.
http://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/3745-30211/lenovo-p70_asus-zenfone-2-laser-ze550kl/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Bir p70 kullanicisi olarak ibretle okudum yorumunuzu...
Siz almayin kullanmayin hatta bakmayin bile p70 e...
Bir arkadaşım da p70 kullanıyor da hiç memnun değil galiba arkadaş telefonunu çok sevmiş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X