Şimdi Ara

maximum 22000 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi arkadaşım ikinci el araç almayı düşünüyor kredi dahil maksimum 22-23 bin ytl miz var.aradığımız özellikler benzinli olacak yakıt tasarrufu olsa iyi olur.yada farketmez bu fiyata ne tavsiye edersiniz......

• Küçük olarak Honda Jazz olalir. C sınıfında 2002 ve üstü Toyota Corolla, Honda Civic olabilir.
  • mitsubishi colt invite amt olabilir. (7,3 litre\100km)

arkadaşın dediği gibi honda jazz olabilir (7,2 litre\100km) ( ama elite versiyonu olmalı)

veya toyota yeni yarisin 2. eli. (6,9 litre\100km)

verdiğim tüketim değerlerinin tümü otomatik tüketim fabrika verileridir. ve şehir içi tüketim değerleridir.

yarisi bilmiyorum ama colt ve jazz bu değeleri aynen tutturmakta.

yakıt ekonomisi ve benzinli düşünüyorsan bu 3 modelden şaşmamanı öneririm.

gerek 0 km gereksede 2. el almayı planlıyorsan en az paraya en çok donanım sunan mitsubishi colt olacaktır.

hayırlı günler.
  • cıvıc alırım ben olsam hemde yakıtıda sınıfında en az yakanlardanwww.arabam.com dan test verilerini incelemenizi tavsiye ederim.
  • 2004-05 bora pasific olabilir biz de bu fiyata yakın araç bakıyoruz ne istediğinize bağlı tabi, mesela boradan yakıt tasarrufu beklenmez ama kasası çok hoş ;)
  • neden volvo değil?
  • focus alırım direk....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    800-850 bin tl araç önerisi
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bora kullanıcısı olarak bora bomfortlıne olabılır ford focus olabılır Nissan Primera olabilir honda civic olabilir v.s bu araçlarda ikinci elde sorun yaşamassın hepsi kasası oturak tok seri yakışıklı insansının seve seve binebileceği arabalar donanımlılarda
  • Civic + LPG diyorum.
  • 2004 primera, lancer
  • alınca bizleri de bilgilendiriseniz sevinirim.
  • 1-2 milyar daha cık donanımlı ( abs+ebd , yolcu sürücü hava yastıgı ,klima, cd-mp3 calar diger ufak tefek donanımları saymıyorum bunlar yeterli bence)en azından sıfır araç 1.4 16 valf 94 beygir chevroletin modelleri var bende yeni aldım(aveo sedan) ,olmadı yine aynı fiyata hyundai accent era var chevroletin dış görünüş daha hoş şimdi o yüzden tercih ettim , bunun dışında fiat albea lar var ancak bu fiyata donanım yok düz araba ayrıca 75 beygir, bu fiyat aralıklarında sıfır bunları tavsiye edrim .bende ilk alacagımda max 21 milyar diyordum 2. ellere baktım en iyisi sıfır alalım sıfrın tadı başkadır dedik 2 millyar daha cıktık kreid felan işte o yüzden yazdım bunları karar senin . ayrıca simdi sıfır araç bir bir milyar kasko var kredi cektigini söylüyorsun bilgin olsun.
  • Ford Focus,Mondeo

VolksWagen Golf,Polo

Hyundai İ30 2.eLLeri o kadar düşmüşTür herhaLde
  • O bütçeye makyajlı 2001 passat 1.8 t alınabilir diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.