Şimdi Ara

MAXBLAST İLE HDD İLK GÜNKÜ HALİNE GETİRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAMSUNG SP0802N 80GB HDD'ye sahibim 4 yıl bu sene bitiyor. Son zamanlarda format sayısında bi yükselme yaptım artık hdd den salak salak sesler geliyodu. Ancak XP ultimate denenen bi yama tarzı bişi var bilenler bilir Xp ile tam uyumlu vista yaması bu yamayı kurduktan sonra pc programların simgelerini değiştirdi geç açılmaya başladı. Onu en son format ile sildim ancak onun yaptığuı hatalar pc den silinmedi 4 gün önce ise akşam normal şekilde kullandığım bilgisayar sabah açtığım ses çıkarmadığını fark ettim saatin yanındaki ses ikonu çıkmaz oldu ses ayarlarına giriyorum denetim masasında ancak tamamı kitli vaziyette ses olaraksa bir uyarı vereceğinde anakarttaki speaker den bi dııtt lama geliyo.Format atmak istediğimde ise koyu mavi bir ekrn geliyor çeşitli yazılar yazıyo mecbur resetleyip bu halde kullanmak zorunda kalıyorum. Dün ise herhangi bir oyun veya program açmak istediğimde

hatasını vermeye başladı hdd ölüyo gözlerimin önünde eriyo sadece bir kaç programın çalışmasına izin var bugün kafam attı hdd yi sıfırlamaya karar verdim. Küçük bir araştırma sonunda MaxBlast diye bi program buldum şuan indiriyorum öğrendiğim kadarıyla hdd ilk günkü haline geliyo. Peki sizin öneriniz nedir. Şu anda HD Tune ile pc halarını tarattırıyorum henüz bi aksilikle karşılaşmadı

şuanda şu aşamada. bana bir yol yordam gösterin bu MaxBlast ile hdd yi sıfırlasam hdd ye zarar verirmi çünkü maxblast ı anlatan yerde bad sector hatalarını düzeltiyor diyordu hd tube henüz öyle bişi bulmadı daha kötü yapmayalım hdd yi(daha ne kadar kötü olabilirki) çok acil yardım edin dh ailesinden acil yardım dileniyorum istiuyorum arz ediyorum nolur vestel pixilance deki hamdi alkan gibiyim nolur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcay208 -- 27 Haziran 2008; 18:59:58 >

• 24 kişi bakmış bir geçmiş olsun bile yazmamış kimse bişi bilmiyomu
  • önerin nedir sorunun çözümü hakkında yorumda bulunacak var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.