Şimdi Ara

Max Point

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mythmu da Blade knightla oynuyorum blade knightın basabileceim maksimum boinleri ne yani strengi en fazla kaçbin agilityi en fazla kaç bin vitality energy kaç bin bunları öğrenmek istiyorum çünkü bildiğim kadarıyla belli bir seviyede sonra skiller kulanılmaz hale geliyor he birde bu maximum point serverden servere değişiklik gösterirmi
    şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: devilmc

mythmu da Blade knightla oynuyorum blade knightın basabileceim maksimum boinleri ne yani strengi en fazla kaçbin agilityi en fazla kaç bin vitality energy kaç bin bunları öğrenmek istiyorum çünkü bildiğim kadarıyla belli bir seviyede sonra skiller kulanılmaz hale geliyor he birde bu maximum point serverden servere değişiklik gösterirmi
    şimdiden teşekkürler

BK İçin Böyle Bir Sorun Yok. Sadece Yaptığın Skilli Net Olarak Göremeyebilirsin.

Serverda Max 32k ise Fulle 65 İse Yine Fulle.

Ayrıca Skillerin Belirli Bir Seviyeden Sonra Kullanılmamasına Etki Eden Tek Stat Agilitiy'dir. Diğerlerinin Etkisi 0%
  • sordum birkaç kişye oyunda 32762 dediler ama yani şimdi şeymi diyosunuz sadece agilitytimi bırakıyim 32kda diğerlerini basiimmi komple
  • quote:

sordum birkaç kişye oyunda 32762 dediler ama yani şimdi şeymi diyosunuz sadece agilitytimi bırakıyim 32kda diğerlerini basiimmi komple

Hayır Hepsini Bas. BK da Sorun Olmaz. Ayrıca SM Olsan Bile Basmak Zorundasın. Bir Kaç Skill İçin Defansından Olacak Değilsin. Bu Senin İçin Daha Kötü Olur.

Yani Bütün Statları Fullle.

Not: 32767 Max Stat
  • fulle derken hepsini 32k mı yapiim yoksa point oldukça basiimmi 60k 100k falan gitsinmi sonsuza dek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fishermanx -- 25 Temmuz 2009; 13:02:13 >
  • quote:

fulle derken hepsini 32k mı yapiim yoksa point oldukça basiimmi 60k 100k falan gitsinmi sonsuza dek :)

Kardeşim bak:Oyun da fuLL stats 32k diyorsun yani 32767 str,agi,vit,ene hepsini 32767 yap ve bırak sakın daha basma yoksa patLar istersen bundan sonra da res atabiLirsin.Bundan sonra senin işin Pk'lık.
  • Bk kasıyorsan energyi 32k da bırak ,32767 oldgunda bazen patlamıs deger olarak manan 1 e iniyo
  • Eğer Max Point 32767 Diyorsa Dediği Gibi 32K Da Bırak Yada 32700 Gibi Bi Sınırlama Getir Kendine BK Da Verilen Max Point Sınırını Geçmediğin Surece Patlak Bi Buyu Gibi Sorunla Karşılaşmazsın.Bu Dahada Çok SM De Evil Yani Hayalet Buyusu Yapamazsın Agi Çok Olursa Ki Horn Of Unuria Kullanarak O Sorunuda Giderirsin..
    Kolay Gelsin
  • peki bir sorum daha olucak çok teşekkürler cevaplar için öncelikle benim balram(hero) death sprit (hero) ve saram (hero) öldürmem gerekiyor nerde bulurum bu heroları
  • quote:

peki bir sorum daha olucak çok teşekkürler cevaplar için öncelikle benim balram(hero) death sprit (hero) ve saram (hero) öldürmem gerekiyor nerde bulurum bu heroları

Barraks
  • çok teşekkürler dark elf çıktı şimdide öldürmem gereken onu nerde bulurum
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.