Şimdi Ara

MAX PAYNE 3 Sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler max payne 3 yükledim işte masaüsünde kısayol oluştu ama ondan girince please run max payne 3 using launcher diyor. Program filestekinde Play max payne 3 diye dosya var onu çalıştırdım oyuna giriyo ama ses var görüntü yok yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: ertu999

beyler max payne 3 yükledim işte masaüsünde kısayol oluştu ama ondan girince please run max payne 3 using launcher diyor. Program filestekinde Play max payne 3 diye dosya var onu çalıştırdım oyuna giriyo ama ses var görüntü yok yardım

bıraz daha detay versen bızımde kendı ısınıde kolaylastırsan be kardesım . sımdı senın bu oyun keylımıdır yoksa kreklımdır hangı versıyondur onu dersen eger yardımcı olabılırız .
  • quote:

Orijinalden alıntı: afkazankayaa

quote:

Orijinalden alıntı: ertu999

beyler max payne 3 yükledim işte masaüsünde kısayol oluştu ama ondan girince please run max payne 3 using launcher diyor. Program filestekinde Play max payne 3 diye dosya var onu çalıştırdım oyuna giriyo ama ses var görüntü yok yardım

bıraz daha detay versen bızımde kendı ısınıde kolaylastırsan be kardesım . sımdı senın bu oyun keylımıdır yoksa kreklımdır hangı versıyondur onu dersen eger yardımcı olabılırız .

cd aldım cracklı ama crack yapınca oyun hiç açılmıyor crack yapmadan play max payne 3 e tıklıyorum offline moddan çalıştırıyorum ama ses geliyor görüntü yok video mode not bişey bişey diyo

• bole bı baslık gecen gunde vardı . video mod bısey bısey dıyosa monıtor hertz destegındendır sıkıntı . biraz arastır bulman gereken bı kodlama var onu belgelerım/rocksatar/maxpayne3/graphics konumundakı kodla degıstıreceksın . monutorn kaç hertz destegınde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: afkazankayaa

bole bı baslık gecen gunde vardı . video mod bısey bısey dıyosa monıtor hertz destegındendır sıkıntı . biraz arastır bulman gereken bı kodlama var onu belgelerım/rocksatar/maxpayne3/graphics konumundakı kodla degıstıreceksın . monutorn kaç hertz destegınde ?

60 heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX PAYNE 3 KONSOL AÇILMIYOR
    5 yıl önce açıldı
    max payne 2 windows 10 hatası
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.