Şimdi Ara

Max Payne 3 Loading Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
23.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar patch sorununu bir şekilde çözdüm ama çok şanssızım,bu sefer de loading ekranında oyun takılıyor kalıyor.Bu sorun hakkında bir bilgisi olan ve nasıl çözüleceğini bilen varmı?İnternetten baktım ancak%95lik kısım korsan kullandığı için hep crack dosyaları paylaşmışlar.
    Not:oyun orjinal

• oyunun masa üstü simgesinden degilde kardeşim oyunun yüklü oldugu yerden açıcaksın yanlız ordada söyle bir işlem yapman gerek 2 tane exe gibi bişey vardır orda birisinde maxpayne 3 yazar digerinde gameluncher şimdi hangisi ile oldugunu hatırlayamadım ama ikisinide dene yapıcagın şu sag tıkla ve yönetici olrak çalıştır de loading sorunu bu şekilde halloluyordu iyi oyunlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicans

oyunun masa üstü simgesinden degilde kardeşim oyunun yüklü oldugu yerden açıcaksın yanlız ordada söyle bir işlem yapman gerek 2 tane exe gibi bişey vardır orda birisinde maxpayne 3 yazar digerinde gameluncher şimdi hangisi ile oldugunu hatırlayamadım ama ikisinide dene yapıcagın şu sag tıkla ve yönetici olrak çalıştır de loading sorunu bu şekilde halloluyordu iyi oyunlar....

Tekrar başlayayım dedim oyuna, sağolasın bilgi için çalıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan

quote:

Orijinalden alıntı: magicans

oyunun masa üstü simgesinden degilde kardeşim oyunun yüklü oldugu yerden açıcaksın yanlız ordada söyle bir işlem yapman gerek 2 tane exe gibi bişey vardır orda birisinde maxpayne 3 yazar digerinde gameluncher şimdi hangisi ile oldugunu hatırlayamadım ama ikisinide dene yapıcagın şu sag tıkla ve yönetici olrak çalıştır de loading sorunu bu şekilde halloluyordu iyi oyunlar....

Tekrar başlayayım dedim oyuna, sağolasın bilgi için çalıştı.

Rica ederim kardeşim sevindim adına:)

• max payne 3 sil ? interneti kapat antivirüsü kapat ve kurmaya başla kurulum bittiğinde

-MP3_Patch_Update_1_0_0_17
    -MP3_Patch_Update_1_0_0_22
    ilk once 17 daha sonra 22'yi kurun
    -MP3_Launcher_1_13_0_0 Kurun
    -Social Club v1.0.9.5 en son kur
    sonra mp3 patch update_1_0_0_22 crack internetten indir crack yaptıktan suna oyuna girin iyi oyunlar
    ben 1 hafta uğraştım ve en son bunları yaptıktan sonra rahata kavuştum
    söylediklerimi tek tek yapın oyuna girdiğinizdede interneti kapatım sonra oynayın ok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX PAYNE 3 KONSOL AÇILMIYOR
    5 yıl önce açıldı
    Max payne 1 ve 2 açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    max payne 2 windows 10 hatası
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.