Bildirim
Max Payne 3 Loading Sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
oyunun masa üstü simgesinden degilde kardeşim oyunun yüklü oldugu yerden açıcaksın yanlız ordada söyle bir işlem yapman gerek 2 tane exe gibi bişey vardır orda birisinde maxpayne 3 yazar digerinde gameluncher şimdi hangisi ile oldugunu hatırlayamadım ama ikisinide dene yapıcagın şu sag tıkla ve yönetici olrak çalıştır de loading sorunu bu şekilde halloluyordu iyi oyunlar ....
-
quote:
Orijinalden alıntı: magicans
oyunun masa üstü simgesinden degilde kardeşim oyunun yüklü oldugu yerden açıcaksın yanlız ordada söyle bir işlem yapman gerek 2 tane exe gibi bişey vardır orda birisinde maxpayne 3 yazar digerinde gameluncher şimdi hangisi ile oldugunu hatırlayamadım ama ikisinide dene yapıcagın şu sag tıkla ve yönetici olrak çalıştır de loading sorunu bu şekilde halloluyordu iyi oyunlar....
Tekrar başlayayım dedim oyuna, sağolasın bilgi için çalıştı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan
quote:
Orijinalden alıntı: magicans
oyunun masa üstü simgesinden degilde kardeşim oyunun yüklü oldugu yerden açıcaksın yanlız ordada söyle bir işlem yapman gerek 2 tane exe gibi bişey vardır orda birisinde maxpayne 3 yazar digerinde gameluncher şimdi hangisi ile oldugunu hatırlayamadım ama ikisinide dene yapıcagın şu sag tıkla ve yönetici olrak çalıştır de loading sorunu bu şekilde halloluyordu iyi oyunlar....
Tekrar başlayayım dedim oyuna, sağolasın bilgi için çalıştı.
Rica ederim kardeşim sevindim adına:)
-
max payne 3 sil ? interneti kapat antivirüsü kapat ve kurmaya başla kurulum bittiğinde
-MP3_Patch_Update_1_0_0_17
-MP3_Patch_Update_1_0_0_22
ilk once 17 daha sonra 22'yi kurun
-MP3_Launcher_1_13_0_0 Kurun
-Social Club v1.0.9.5 en son kur
sonra mp3 patch update_1_0_0_22 crack internetten indir crack yaptıktan suna oyuna girin iyi oyunlar
ben 1 hafta uğraştım ve en son bunları yaptıktan sonra rahata kavuştum
söylediklerimi tek tek yapın oyuna girdiğinizdede interneti kapatım sonra oynayın ok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X