Bildirim
max payne 1 yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
vay be yok mu koca forumda bu soruna çözüm bulacak insan evladı -
valla senin sorunun ancak max payne deli yürek yamasıyla düzelir. google'dan bi arat bakalım -
Max Payne 2 indir.İnternette bulabilirsin.İlk oyundan çok daha güzel. -
quote:
Orjinalden alıntı: İzmir_Alp
valla senin sorunun ancak max payne deli yürek yamasıyla düzelir. google'dan bi arat bakalım
Şaka yapıyon demi... -
teşekkürler arkadaşlar gerek kalmadı. sinirim bozukdu kotaya kıyarak maz payne 1 ingilizceyi indirdim. gene de teşekkür ederim alakanıza. -
oyun eski meski ama çok güzel oyun başından sonuna kadar heycanlanarak oynamıştım.
-
quote:
Orjinalden alıntı: @h@t
Max Payne 2 indir.İnternette bulabilirsin.İlk oyundan çok daha güzel.
max payne 2 yi oynadım fakat bir nostalji yapayım demiştim ondan aradım max payne 1'i. -
max payne 1 hayatımın oyunu gerçi max2 ile 1 arasında pek fark yok, ama 1'deki adamımız kesinlikle daha karizma
-
benimde bir sorunum var ben de indirdim herşey tamam ama oyunda max payne hani kendi kendine içinden tok bir ses ile konuşuyorya o sesler yok
sound klasörü olanlar yardım edin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 4 Aralık 2007; 23:42:22 >
-
yardım edin lütfen...
quote:
Orjinalden alıntı: keskinbalta
benimde bir sorunum var ben de indirdim herşey tamam ama oyunda max payne hani kendi kendine içinden tok bir ses ile konuşuyorya o sesler yok
sound klasörü olanlar yardım edin
-
up -
arkadaşlar hala yardım bekliyorum -
SENİN SORUNU MAX PAYNE ÇORUM VERSİYON BİLE ÇÖZEMEZ
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- assassin's creed 1 türkçe yama
- metro last light redux türkçe yama
- mafia 2 definitive edition kaç bölüm
- counter strike 1.6 ölümsüzlük hilesi
- devil may cry oynama sırası
- cs 2 hile
- red dead redemption 2
- cs2 fps arttırma
- resident evil 9 ne zaman çıkacak
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X