Arkadaşlar Max Pane 2 Tam Çözümü bulamıyorum. Restauran çatısında yukardan bomba atan adamı geçemiyorum bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim...
hatırladığım kadarı ile oyunun en sonunda takılmışsın oraya gecmek için adamın içinde bulunduğu platformu tutan demir kolların bağlantı noktasına ateş ediceksin ki bunu dürbünlü bir silahla yapmak zorundasın bunu yaptığında bir platform daha çıkacak aynı şekilde onuda açıcaksın ve sonra adamı vuracaksın tabi bütün bunları yaparken hızlı olman ve koşman gerekecek anlamadıysan ve takıldığın yer burası değilse tam çözüme buyur iyi oyunlar http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=864&frm=
Orada o adamı vuramazsın.Sol üst tarafta bir merdiven var.O merdiveni aşşa indirip ona binicek ve yukarı çıkcaksın.O merdiveni indirmek için sanıyorum kapının karşısında bir düğme olacaktı.Onu kullanarak indiriyodun sanırımTam hatırlamıyorum ama bir dene.
adam balkon gibi birşeyin içinde duruyor sen onu tutan vidalara ateş edeceksin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme