Şimdi Ara

Max ap ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

quote:

Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wR

Herkes Mejai unutmuş oda 180 ap veriyor...
    20 stack Mejai Rabadondan daha iyi.

Veigar ile Bot Mejai(20) Rabandon RoA AA DFG ve Qya 200 ap stacklersen ( Azıcık ortalama üstü Veigar oyuncusu yapar.) 1100ü geçer heralde denemedim ama daha da fazla olur gibime geliyor.

tam olarak degil rabadonu rabadon yapan pasifi zaten.dusununce rabadon daha iyi ama item listte olması gerekir.eskiden aa stackleniyodu 5aa 1 rabadon superdi ama su an 1aa 1 rabadon 1mejai 3 roa en iyisi galiba.
    Ve AA üzgünümki stacklenmiyor sadece %3 cevirir istersen 6 tane al sadece ap ve mana verir.

Nası birikmiyor arkadaşım. Yeni yama geldi de bizim mi haberimiz yok?

Evet arkadasım geldi yaklasık 2-3 ay oluyor.hatta itemde eskiden passive %3 mana ap ye cevriliyordu diger passivede iste bildigimiz +1000 mana.şimdi %3 manayı ap ye cevirmenin önünde unique passive yazmakta.ama mana artmaya devam ediyor ve hala ryze icin ideal item.

Bence sen iyi bak. İngilizce'de soldan okunuyor alfabe. Sağdan değil. Yanlış görüyorsun. Ya da numaralı gözlük bak kendine.

Cidden o kadar ciddi söylüyorum bide.oha beyin reset ben niye oyle hatırladım ya inatlasiyorum bide valla pardon

Arkadaş ortamlarında da böyleysen yandın

Emin olmadığın konularda konuşma. Ben öyle yapıyorum kafam rahat. Apaçiler hariç kimseyle sataşma durumum olmadı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.