Şimdi Ara

max 750 TL TELEFON ÖNERİSİ ÇOK ACİL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle bu tür konuların çok sık açıldıgını biliyorum insanlar size bize fikir danışıyorlar bende şimdi sizden bir yardım bekliyorum elimde 750 tl var tam net ben 2.el temiz bir general mobile elite 32 gb versiyonunu almak istiyorum telefonun özelliklerine diycek yok ama arızası olur biliyorum korkuyorum ama ginede telefon almam lazım acil en geç salıya kadar telefonsuz kaldım ben çok fazla aşırı oyun oynamam ama çok resim çekilirim ön kamerası iyi olmalı yani önerilcek en iyi ön kameraya sahip olmalı htc desire demeyin ama çok kötü duruyor bide en takıldıgım şey bildirim sorunu olmasın bazı telefonlarda var bildirim gelmiyo uyuz oluyorum bana acil telefon önerebilicek varmı lg g2 önericeksiniz belki ama sevmiyorum onu şekli kötü geliyor teşekkur ederim yardımcı olursanız.

2.elde olabilir öneriniz yanlız garantili olması önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkalatax18 -- 17 Ocak 2015; 19:34:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UzmanForumcu

Zenfone 5

2 mp ön kamerası var benim için ön kamera çok önemli sırf o yüzden elite düşünüyorum mp ye takılma diycek arkadaşlar çözünürlügü falanda baya iyiymiş diyorlar.
  • general mobıle heelde 2.el asla para kaptırma derım bence...

max 750 TL TELEFON ÖNERİSİ ÇOK ACİL max 750 TL TELEFON ÖNERİSİ ÇOK ACİL max 750 TL TELEFON ÖNERİSİ ÇOK ACİL max 750 TL TELEFON ÖNERİSİ ÇOK ACİL max 750 TL TELEFON ÖNERİSİ ÇOK ACİL max 750 TL TELEFON ÖNERİSİ ÇOK ACİL max 750 TL TELEFON ÖNERİSİ ÇOK ACİL max 750 TL TELEFON ÖNERİSİ ÇOK ACİL max 750 TL TELEFON ÖNERİSİ ÇOK ACİL max 750 TL TELEFON ÖNERİSİ ÇOK ACİL max 750 TL TELEFON ÖNERİSİ ÇOK ACİL

• Ben grafik tasarimciyim arkadasim cozunurluge takilma bosuna, iphone 6'nin arka kamerasi 8megapixel cekiyor, elite'inkiyle yanyana koy karsilastir bakalim kalite farkini o zaman gorursun.

Huawei G7 dusunur musun mesela?
  • zenfone 6 al kardesim discovery elite arkadasımda var zenfone 6 ile ön kamerası aynı gibi çekiyor megapiksel e kanma derim
  • Kamera önemli ise elite iyidir o konuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xkalatax18 X kullanıcısına yanıt
    bak kardes gm discovery 1-2 turkcell t50 iphone 3-4-5 kullandm suan galaxy s3 kullaniyorum.s3 un tadini hicbiri vermedi.git sifir bi Galaxy s3 neo al keyfine bak..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: karanlikgunler68

bak kardes gm discovery 1-2 turkcell t50 iphone 3-4-5 kullandm suan galaxy s3 kullaniyorum.s3 un tadini hicbiri vermedi.git sifir bi Galaxy s3 neo al keyfine bak..

Hocam bana göre s3ün devri bitti en kötü şartta s4 alırım oda son ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueshadowman

zenfone 6 al kardesim discovery elite arkadasımda var zenfone 6 ile ön kamerası aynı gibi çekiyor megapiksel e kanma derim

Hocam Nokia lumia 1320 vardı bende ondandır nefret ediyorum 6 inçten cepten çıkmıyor yav :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

general mobıle heelde 2.el asla para kaptırma derım bence...

max 750 TL TELEFON ÖNERİSİ ÇOK ACİL max 750 TL TELEFON ÖNERİSİ ÇOK ACİL max 750 TL TELEFON ÖNERİSİ ÇOK ACİL max 750 TL TELEFON ÖNERİSİ ÇOK ACİL max 750 TL TELEFON ÖNERİSİ ÇOK ACİL max 750 TL TELEFON ÖNERİSİ ÇOK ACİL max 750 TL TELEFON ÖNERİSİ ÇOK ACİL max 750 TL TELEFON ÖNERİSİ ÇOK ACİL max 750 TL TELEFON ÖNERİSİ ÇOK ACİL max 750 TL TELEFON ÖNERİSİ ÇOK ACİL max 750 TL TELEFON ÖNERİSİ ÇOK ACİL

Hocam dediğim gibi şikayetleri var ancak bakıyorumda telefonu alan 1000 kişiden 50 si gelip şikayet yazıyor gerisi yazmıyor etrafımda kullananlarda iiyiki almışım diyor ne telefonmuş :D :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Ben grafik tasarimciyim arkadasim cozunurluge takilma bosuna, iphone 6'nin arka kamerasi 8megapixel cekiyor, elite'inkiyle yanyana koy karsilastir bakalim kalite farkini o zaman gorursun.

Huawei G7 dusunur musun mesela?

Hocam huawaide çin markası değil mi ? hemen araştırıyorum hocam biraz samsunga benzetmişler ama bi araştırıyım :D
  • quote:

zenfone 6 al kardesim discovery elite arkadasımda var zenfone 6 ile ön kamerası aynı gibi çekiyor megapiksel e kanma derim

Siz kullanıcısınız galiba bi kaç adet ön kamerayla resim atabilirmisiniz özelden ? retiricayla olur düz olur hiç farketmez
  • xkalatax18 X kullanıcısına yanıt
    Dogru tercih yapmis olursunuz ,) Galaxy S' serisinden vazgecmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: xkalatax18

quote:

Hocam Nokia lumia 1320 vardı bende ondandır nefret ediyorum 6 inçten cepten çıkmıyor yav :D

tabi sizin bileceğiniz iş ama bende hiç sıkıntı yaratmıyor surekli dar kot kanvas falan giyoyorum
  • quote:

quote:

Siz kullanıcısınız galiba bi kaç adet ön kamerayla resim atabilirmisiniz özelden ? retiricayla olur düz olur hiç farketmez

atarim
  • quote:

quote:

quote:

tabi sizin bileceğiniz iş ama bende hiç sıkıntı yaratmıyor surekli dar kot kanvas falan giyoyorum

Bana ilk görenler nasıl taşıyorsun falan diyorlardı :D kot arka cebime koyduğumda yarısı dışardaydı :D cepçilere dikkat :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bana ilk görenler nasıl taşıyorsun falan diyorlardı :D kot arka cebime koyduğumda yarısı dışardaydı :D cepçilere dikkat :D

bende 1.86 boy var sanırım oyuzden hiç sorun yaşamıyorum

• Lg bello kullandım bugün çok şık telefon ayrıyetten gayet seri. Arayuzude çok güzel . Fiyatı da 748 lira hepsiburada da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Lg bello kullandım bugün çok şık telefon ayrıyetten gayet seri. Arayuzude çok güzel . Fiyatı da 748 lira hepsiburada da.

işlemcilerinde ısınma sorunu var diye duymuştum 1-2 saat oyun oynadınızmı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Lg bello kullandım bugün çok şık telefon ayrıyetten gayet seri. Arayuzude çok güzel . Fiyatı da 748 lira hepsiburada da.

işlemcilerinde ısınma sorunu var diye duymuştum 1-2 saat oyun oynadınızmı ?

Hayır hocam telefon annemin . 2 3 saat civarı kullandım ama hep internetteydim. Yarın akşam deneyebilim bende merak ettim bakalım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.