Şimdi Ara

Max 7 k bütçeli pc önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genellikle ağır programlar kullanalacağım bir bilgisayar arıyorum.Tabii oyun v.s oynayacağım.Birkaç bilgisayara baktım ama pek bilgim yok aynı özelliklere sahip bilgisayarlar arasında uçurum fiyat farklarını anlayamadım bide monster alınabilrmi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Peki i7 1650 mi i5 1660 ti mı

• ÖmrFark Ö kullanıcısına yanıt
    1660ti tabi, oyunlar ekran kartıyla çalışır ne kadar iyiyse o kadar performans alırsın yeterki işlemci ekran kartını besleyebilsin ki i5 te besler.

• o bütçe de dell d315 lenovo y540 ve hp nin modellerini pek içime sinmiyor, acerin şu modeli varken ama msi'i da boşuna atmadım

-

• MSI biraz tuzlu geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bide bu en son attığınız bilgisayar ın ömrü nasıl olur

Ömürleri kullanıma bağlı, Msi vergiler dahil 6600tl.
  • Türkiye satışlarından kastetmiştim haklısınız öyle bakınca ucuz da bilemiyorum amazondan alınca sıkıntılı çıkması uğraştırır gibi geliyor ömürüde ortalama bir ömrü olmazmı son çıkan oyunları ne zamana kadar oynayabilirim mesela

• Sende haklısın burdakilerden bile tereddüt ederken öbürü zor ama aşağıdaki linkteki arkadaşa da bir cihaz önermiştim geçen eline ulaşmış o da asus almıştı istiyorsan bi konuş, şuan benim kullandığım cihaz 12 yıllık bir laptop imzamda özellikleri yazıyor temiz kullanırsan bir süresi yok 1660ti sanırım 10 yıl sonraki oyunları bile düşük ayarlarda da olsa açar benim laptopla gta5 oynanıyor ordan hesap et ama bir kere alayım tam alayım dersen bence msi veya asus al ama ryzen işlemcili nvidia ekran kartlı ve casper monster gibi cihazlardan uzak dur derim.

-https://forum.donanimhaber.com/yurtdisi-laptop-adaptor-sorunu--141721920

• Dell deki içinize ısınmama nedeni nedir peki

Soğutması, genel kalitesi fiyatı kadar iyi değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.