Bildirim
MAX. 650 TL ANDROİD TELEFON ÖNERİSİ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elberp -- 10 Haziran 2012; 0:57:07 >
-
sağol arkadaşım da aklımda sony ericsson live with walkman vardı , şimdi bu 3 sene gider mi rahaT?
-
Düşürmezsen yazılımını bi şekilde bozmazsan 4 sene de gider ama çağın gerisinde kalır. -
sağolun da benim aklıma pek yatmadı samsung ya . sony ericsson live with walkman daha iyi gibi geliyor. daha kaliteli gibi geldi bana . -
live walkmanin çözünürlüğü düşük, ekranı 3.2inç, işlemci 1ghz.. bu gibi eksileri var.. ekranın küçük olması şahsen benim için zorluk çıkarır internette mesajlarda vs.. -
ama live walkmana 4.0 gelecekken samsung galaxy w ye gelmiyor ? ics 4.0 ın diğerlerinden farkı ne bu arada ? bir de samsung galaxy w nin sesi iyi mi ? -
arkadaşlar internette gezinmek benim için sorun olmaz SE LIVE WITH WALKMAN 'da -Facebook , bir kaç tane sözlük sitesi :) , twitter , bir kaç tane de futbol online oyunu oynarım . yani internet sorun olmaz. Çözünürlük nasıl daha düşük ? yani oyun oynarken pikseller bozulmasın :D -
neo v 700 tl ye bulabilirsin hem galaxy w den hemde live with walkmandan üstündür -
i8150 , one v , xperia u -
BEYLER SAĞOLUN ŞİMDİ YA NEO V ALACAĞIM YA DA GALAXY W . BU TELEFONLARDAN HANGİSİ DAHA DAYANIKLI VE 3 SENE DÜZGÜN GİDER ? HANGİSİNİN SESİ DAHA FAZLADIR? -
quote:
Orijinalden alıntı: lalalalupsixD
BEYLER SAĞOLUN ŞİMDİ YA NEO V ALACAĞIM YA DA GALAXY W . BU TELEFONLARDAN HANGİSİ DAHA DAYANIKLI VE 3 SENE DÜZGÜN GİDER ? HANGİSİNİN SESİ DAHA FAZLADIR?
Ses olarak neo v daha iyidir. Ama neo v nin dahili hafızası daha düşük. Hafıza kartını telefon hafızası gibi göstermen için root etmen gerekicek -
Galaxy wonder yeterli bir cihaz. Ben streak 5 ile baslamistim android macerama sonra istekler doğrusunda çıta yükseldiginden dolayı biraz daha düşük modellerle android başlayıp daha sonra hangi telefona geçmek isteyecegine karar verebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar sağolun , araştırmalarım sonucu şu modeller arasında kaldım :
neo v
Live With Walkman
Lg optimus hub
htc salsa
xperia ray
arkadaşlar şunlara cevap vererek aççıklar mısınız :
Ses kalitesi
Oyunlar
Android sürümü
Akıcı Geçişler (takılmasın )
fiyatını hak ediyor mu ?
Arkadaşlar son 3 e veya 2 ye kalıp karar vereceğim.
son sorum (fiyat sorusu) nu bunlar arasından seçeceğim -
arkadaşlar sağolun , araştırmalarım sonucu şu modeller arasında kaldım :
neo v
Live With Walkman
Lg optimus hub
htc salsa
xperia ray
arkadaşlar şunlara cevap vererek aççıklar mısınız :
3 sene gitsin
Ses kalitesi
Oyunlar
Android sürümü
Akıcı Geçişler (takılmasın )
fiyatını hak ediyor mu ?
Arkadaşlar son 3 e veya 2 ye kalıp karar vereceğim.
son sorum (fiyat sorusu) nu bunlar arasından seçeceğim -
Merhaba,
7 aydır xperia ray kullanıyorum.
#Telefonda fazla oyun oynamıyorum. İnternette geziyorum çoğunlukla. İnceliğiyle, hafifliğiyle, küçük boyutları ile ideal bir telefon.
Ama bazen keşke ekranı 3.3" değilde biraz daha büyük olsa dediğim zamanlarda oldu. 3.5" veya 3.7" olabilirdi ( Ekran biraz uzun, dikey modda tam klavye kullanmak bana çok zor geliyor.)
#Ses kalitesi, güzel bir kulaklık ve programla listenizdeki telefonların benzer kaliteyi vereceğini düşünüyorum. Çok önemli ise ses çiplerini araştırmanızı tavsiye ederim.
#3 sene gitsin, menü geçişleri akıcı olsun;
Tek çekirdekli işlemcilerin ömrünün dolduğunu düşünüyorum. Şu anda ray için ics 4.0.4 güncellemesi çıkmış durumda. En son orjinal 4.0.3 ve custom ics denedim. Memnun kalmadım. 2.3 sürümüne geri döndüm.
Sağlamlık konusunda sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Renk atması, gevşeme gibi sıkıntı yaşayan görmedim.
Limitinizi biraz aşar ama galaxy ace 2 modelini de inceleyin derim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
eğer microsd girişsiz, arttırılamayan hafızası sizin için sorun çıkarmayacaksa, xperia u modelini öneririm.. fiyatına göre çok iyi bi telefon.. çift çekirdekli.. türkcell haricinde 2-3 sitede gördüm.. linkteki sitede distribütör garantili olarak 739a satılıyor.. netcell garantili.. temmuzda almayı düşünüyorum..
http://www.trdukkan.com/Products-17058-sony-ericsson-xperia-u-lt25-bar-siyah-5mp-bluetooth-radyo-mp3-3g-wi-fi-dokunmatik-android-distributor.html?ref=akakce&v=1.97.2
-
arkadaşlar bu benim ilk android telefonum olacak. Geçen sene 7. sınıf sbs 'nda 489 aldığım için babam e 63 almıştı. Tlefon acayip ama acayip yavaş. bu sene de sbs sayesinde yeni bir bilgisayar + bir telefon alacağız. ikisi toplam 2000 lira olacak. bu yüzden telefona çok fena ağırlık vermek istemiyorum. en fazla 700 tl. eğer nettense hepsiburada, değilse vatan, teknosa , bimeks, darty vb. mağazalardan alacağız. Mesajları ben yatay modda yazarım. Zaten telefona 3-5 tema yüklerim. 5-6 Takımımın marşını yüklerim, 15-20 oyun yüklerim. Xperia U türkcellde 800 tl imiş.o yüzden alamam. Tek çekirdekli ile çift çekirdeklinin farkı ne oluyor? İnternette zaten gezinirken 5-6 sekme açarım . kullanmadığımı kapatırım. Ama telefonun en az 5 ufak uygulamayı aynı anda çalıştırması gerek. Şimdi xperia ray çok hoşuma gitti. Özellikle kamerası ve pikselleri . Sizce Xperia Ray 3 sene , dayanıklı şekilde gider mi ve rahat oyun oynanır mı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: lalalalupsixD
arkadaşlar bu benim ilk android telefonum olacak. Geçen sene 7. sınıf sbs 'nda 489 aldığım için babam e 63 almıştı. Tlefon acayip ama acayip yavaş. bu sene de sbs sayesinde yeni bir bilgisayar + bir telefon alacağız. ikisi toplam 2000 lira olacak. bu yüzden telefona çok fena ağırlık vermek istemiyorum. en fazla 700 tl. eğer nettense hepsiburada, değilse vatan, teknosa , bimeks, darty vb. mağazalardan alacağız. Mesajları ben yatay modda yazarım. Zaten telefona 3-5 tema yüklerim. 5-6 Takımımın marşını yüklerim, 15-20 oyun yüklerim. Xperia U türkcellde 800 tl imiş.o yüzden alamam. Tek çekirdekli ile çift çekirdeklinin farkı ne oluyor? İnternette zaten gezinirken 5-6 sekme açarım . kullanmadığımı kapatırım. Ama telefonun en az 5 ufak uygulamayı aynı anda çalıştırması gerek. Şimdi xperia ray çok hoşuma gitti. Özellikle kamerası ve pikselleri . Sizce Xperia Ray 3 sene , dayanıklı şekilde gider mi ve rahat oyun oynanır mı ?
Rayin kasası saylam güncel oyunların hemen hemen hepsini oynatır ama ekranı biraz küçük,ama ekranı çok net olur çünkü boy çözünürlük oranı fazla
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X