Bildirim
mAx 650 Liralık telefon önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
2. el ise Atrix, sıfır ise Alcatel 995. -
Teşekkürler... O995 bi ara aklımda idi unutmuştum. Listeye aldım tekrar. -
Turkcell MaxiPlus 5, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Galaxy Ace i, Samsung Galaxy Y Duos, Samsung Galaxy Gio, Sony Ericsson Xperia Mini Ve Mini Pro isimli telefonlardan birini al.
Not:Mini Pro Teknosa'da indirimlidir ve senin yerinde olsam en doğru tercih "Samsung Galaxy Ace i"olurdu. -
Maxiplus 5 zte'nin hangi modeli acaba? -
ben sana 550 liraya P970 beyaz satayim full kutulu 8 gb hafiza kartli 1 seneden fazla tr garanti faturali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ettim arkadaşım.
Atrix ağır basmaya başladı ama sağolsun hepisiburada fiyatını artırmış.
Araştırmaya devam... -
Şuanki telefonun Neo V ise değiştirme derim. -
Maalesef... Kart ödemem yüzünden acil sattım onu. Şimdi live with walkman var. Bu alette çok güzel ama benim parmaklar kalın olduğundan ekran ufak kalıyor. -
Vallahi 2. el değilde sıfır tarafında yardımcı olabilirim eğer bütçenizi biraz aşabilirseniz akakçe.com'da 650nin biraz üstüne Galaxy W bulunabiliyor.
Edit: Alcatel ot-995'i unutuyordum gerçekten fiyatına göre iyi bir telefon. Alcatel diye küçümsemeyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hard Coder -- 19 Temmuz 2012; 23:30:11 > -
Xperia u da hoş cihaz. Hafızayı kafaya takmasam bile ram sıkıntısı var. -
quote:
Orijinalden alıntı: dEs_
Xperia u da hoş cihaz. Hafızayı kafaya takmasam bile ram sıkıntısı var.
Mesajımı editledim fakat görmezsiniz diye tekrardan yazayım Alcatel ot-995'e bir bakın. -
Bütçeyi arttırıp Galaxy W'ye bak bi derim -
quote:
Orijinalden alıntı: Hard Coder
quote:
Xperia u da hoş cihaz. Hafızayı kafaya takmasam bile ram sıkıntısı var.
Mesajımı editledim fakat görmezsiniz diye tekrardan yazayım Alcatel ot-995'e bir bakın.
O cihazı az kalsın alıyordum sıcak frısatlarda konusu varken fakat alcatel dedim bıraktım
Yakın zamanda bir inceleme yapmak için teşhirde olan teknosa mağazasını ziyaret etmeli bu cihaz için. -
quote:
Orijinalden alıntı: DeSolo of Turco
Bütçeyi arttırıp Galaxy W'ye bak bi derim
Nedendir bilmem o cihazı sevemedim -
quote:
O cihazı az kalsın alıyordum sıcak frısatlarda konusu varken fakat alcatel dedim bıraktım
Yakın zamanda bir inceleme yapmak için teşhirde olan teknosa mağazasını ziyaret etmeli bu cihaz için.
Vallahi ön yargılı olmamak gerekiyor o konularda eskiden çekinilerek baklıan Huawei, Meizu gibi telefonlar şimdi Türkiye'ye gelse kapış gidecek.
Gidip incelemenizde fayda var -
Evet hakısın. İlk fırsatta inceleme yapmalıyım -
Bugün alcatel'i incelemek için fırsatım oldu ve teknosaya gittim ama sadece yüzüne bakabildim. Her zaman ki gibi yine şarjı bitik bir cihazla karşılaştım.
Sonuç olarak deneme fırsatım olmadı ama malzemesi iyi duruyor... -
E72...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sence e72 o parayı hakediyor mu?
Benzer içerikler
- doğubank senetle telefon
- redmi note 14 alınır mı
- poco x7 pro pubg kaç fps
- samsung a55 alınır mı
- asker telefonu internetli
- telegram video izleme
- samsung projeksiyonlu telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X