fiyata 600 yazdım sıfır değeri için 600. ben ikinci el bakıcam önereceğiniz telefona. atmasyon öneri de bulunmayın lütfen, navigasyonunu denediğiniz yada sürekli kullandığınız bir telefonu yazın, ama sadece mesaj yazmak için gdipte s2 , 4s gibi mesajlar yazmayınız. yardımlarınız için teşekkürler.
gelelim telefonda aradığım navigasyona fotolarla tarif edeyim: istemediğim beni yanlış yollara sokup bi dünya yol yaptıracak olan navigasyonlardan olmasın örn:
istediğim bu kdr performans veremese de buna yakın performansı olup doğru yolu doğru yöntemle göstersib.
istanbul avrupa yakasında çekinmeden bilmediğim yerlere beni götürecek bir androidli telefon arıyorum.
t20 olur mu
t20 de igo navigason gps+hat ile denedim gayet iyiydi.fiyat limitiniz huawei ideos x5 e yeter o daha iyi bir telefon,büyük ekranlı htc hd 2 de alabilirsiniz.ama iphone alabilirseniz alın onlar en iyisi
T20'yi denediyseniz onu almak istiyorum. ikinci eli şuan 300tl ve özellikleri de yeterli. İlerleyen zamanlarda başka cihazlara geçerim. Bilgilendirmeniz için teşekkürler. Kararım netleşti en azından. ideos x5 almak isterim tabiki ama 2.el değeri 450TL iphone 4 ikinci el değeri min. 925TL
doğal olarak ucuz yollu ama yetenekli bir cihaz T20