Bildirim
max 60$ min 350watt son noktayı koyalım...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Foxconn th230 öneririm. (Gördüklerinizi yazın demişsin)
Zira vidasız oluşu özellikle montajda sorun olmamasını sağlar. Ancak Kimi serilerde HDD leri vidasız bağlamaya yarayan klipsler aluminyum şasiye bağlantı olmasını engellediğindne disk soğumasını engelleyebilir.
Kendi segmenti içinde pipe mod ve ıslık yapmayan arka fan ızgaraları gibi ekleri de mevcut.
Channel Well Technologies e ait PSU, pek duyulmamış bir marka olsa da yine ağır malzemeye sahip. Active PFC ye OUTPUT:
+12 V 18 A max.
+5 V 40 A max.
+3,3 V 28 A max.
-5 V 0,5 A max.
-12 V 0,5 A max.
+5 V/SB 1,5 A max.
değerlerine sahip.. -
yarbayım tesekkurler.
size guvenerek kasayı alıyorum. -
Paylaşmak görevimiz
Diğer markalarda şu vida sorunsalı olmasa onları da önerirdim. Özellikle Aopen i.. -
aralarındaki tek fark vidamı.
yani foxconn un psu iimi gercekten.Benim icin psu onemli 400 wattı tam veriyormu yani.
amper degerleri yuksek gozukuyor ama??? -
O kadar ağır psu , gereken gücü rahatlıkla verir. Foxconn un da sallama değerler yazacağını sanmam. -
tesekkurler.
bu cvplardan sonra gonul rahalıgıyla alabilirim. -
bende Aopen Al ama QF50 değil tabiki H600 serisi tam sana göre
ama 10$ daha arttırman lazım bütçeyi zira H600lerin 350W ları 70$ civarında
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X