Şimdi Ara

max 400 ytl tel tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni telefon alacağım. nokialardaki stereo genişletme ile müzik dinleme yönündeki zorunluluk yüzünden nokia istemiyorum. nokia nın s40 modellerini zaten hiç sevmiyorum. bu parayada s60 pek yok zaten.

kulaklık sesinin kaliteli ve yüksek olması gerekli. hoparlör de yeterli düzeydi olmalı. müzik benim için önemli.
    3g mümkünse hsdpa bulunursa çok iyi olur. kamera 2mpx veya üstü olmalı. ekran en az 2.2 inch olmalı.

sony ericsson olabilir w910i kullanmıştım müzik olarak da iyiydi. ancak onu tekrar almam aynı telefondan.
    stereo hoparlör olsa çok iyi olur.

samsung se veya varsa o fiyata s60 bir nokia önerebilirsiniz işte, lg mobile da olabilir..

fiyat max 400 ytl hiç geçmemeli

• i450 ye de bakabilirsin
  • Lg kf510 çok şık bir telefon hem kamera hem ses olarak yeticeğini düşünüyorum
  • Bu paraya yakın civarda olan symbian işletim sistemli 5320 express music modelini alabilirsin. Yani hem fiyatı hem müzik hem de işletim sistemiyle aradaığın özelliklerde bir Nokia modeli.
  • 5320XM
  • 5320 xm yi meia marktta inceledim navigasyon tuşu bi acyip geldi o nası bişey ya öyle alışırmıki ona? i450 ve kf510 da bakıyorum
  • samsung f400e bi bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    45.000 TL Laptop önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alternatif olarak, kriterlerinizi sağlayan Samsung I560 uygun bir tercih olabilir
  • kf510 da 3g yokmuş o yüzden onu eledim. f400 ve i560 ın ikiside güzel ve uygun onların arasından seçim yapamadım ama sanki müzikte f400 daha iyi gibi..
  • hıc dusunme gıt lg kf 700 al ben bımeksten gunun fırsatı 374 e aldım normal fıyatını bılmıyorum takıp et tekrar koyarlar belki ocak ayındada koymuslar onceden cunku
  • quote:

Orjinalden alıntı: c_green_1907

hıc dusunme gıt lg kf 700 al ben bımeksten gunun fırsatı 374 e aldım normal fıyatını bılmıyorum takıp et tekrar koyarlar belki ocak ayındada koymuslar onceden cunku

hala var o kampanya bende almayı düşünüyorum ama kararsızım
  • samsung f400
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sproob

samsung f400

Samsung F400 piyasada yok neredeyse bu tel niye bu kadar az var ülkemizde ,sorunlu falan mı acaba bende almayı düşünüyorum hiç bir yerde SE olmayınca ama distrübitörlerde bile yok
  • kafam yine w910i ye kayıyo ama. stereo hoparlör istiyorum ben kaliteli ve yüksek ses çıksın istiyorumj hoparlörlerden w910i nin hoparlörü çok kötü. w760 ta pahalı sony ericsson dan vazgeçemiyorum yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 18 Şubat 2009; 22:30:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blanchimont

kafam yine w910i ye kayıyo ama. stereo hoparlör istiyorum ben kaliteli ve yüksek ses çıksın istiyorumj hoparlörlerden w910i nin hoparlörü çok kötü. w760 ta pahalı sony ericsson dan vazgeçemiyorum yaaa

Valla hiç sorma gönlüm w910i diyor amma 450 tl verip günümüz telefonlarına göre idare eder kameralı olması canımı sıkıyor ostelik hiç bir yerde adam akıllı SE telefon yok.Samsung f400 ,i450 alayım diyorum onlarda ya yok ya da insanın kafasında soru işareti bırakıyor,yeni çıkanlarda beni cezbetmiyor.Biz bu gidişle zor telefon alırız

• quote:

Orjinalden alıntı: drgladius

quote:

Orjinalden alıntı: Blanchimont

kafam yine w910i ye kayıyo ama. stereo hoparlör istiyorum ben kaliteli ve yüksek ses çıksın istiyorumj hoparlörlerden w910i nin hoparlörü çok kötü. w760 ta pahalı sony ericsson dan vazgeçemiyorum yaaa

Valla hiç sorma gönlüm w910i diyor amma 450 tl verip günümüz telefonlarına göre idare eder kameralı olması canımı sıkıyor ostelik hiç bir yerde adam akıllı SE telefon yok.Samsung f400 ,i450 alayım diyorum onlarda ya yok ya da insanın kafasında soru işareti bırakıyor,yeni çıkanlarda beni cezbetmiyor.Biz bu gidişle zor telefon alırız

niye soru işareti var kafanda ben f400 kullanıyorum ve w910 dan daha iyidir diye düşünüyorum
    evet çok az yerde var ama alanların %90 ı memnun bende memnunum

• f400
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.