Bildirim
MAX 3750TL LAPTOP ÖNERİSİ ACİLL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yok mu yardım edecek kimse?? -
3750 lira vereceğin laptopta ısınma olmamasını beklemek biraz saçma olur. çünkü bu fiyattaki laptoplar genelde oyun üzerine kuruldukları için ekran kartları ve işlemciler yüksek performans sergiler. bu da çok daha güç tüketimiyle beraber ısınma probleminide yanında getirir. birde oyunları yüksek grafikte oynarsan haliyle ısınma yaşarsın. internette dolaşırken ya da film izlerken pek ısınma yaşamazsın. bunun dışında ısınmayı kafana çok takıyosan macbooklara bakabilirsin özellikle retina serisi 3k ekran çözünülüğü olması bakımından güzel ama oyun performansı bekleme sadece internet, film, müzik, video editleme gibi işlemlerle uğraşcam diyosan apple tercih edilebilir. oyun diyosan diğer markaları öneririm. -
daha çok oyunla ilgileneceğim Monster Abra A7 düşünüyorum ama emin değilim -
geçen gün monster abra a7 v3.1 sipariş verdim büyük ihtimal yarın elimde olacak. fiyatına göre çok iyi bir laptop gibi duruyo gelince izlenimlerimi yazarım -
-
quote:
Orijinalden alıntı: tunahanaksungur
Yarın bilgisayarı almaya gidicem henüz bi karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayarı çoğunlukla oyun oynamak için ve film için alıyorum ısınma probleminin en az olduğu bilgisayarları önerirseniz seviniirim. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler
http://www.ebrarbilgisayar.com/monster-abra-a7-v31-173-notebook-pmu325496
http://www.ebrarbilgisayar.com/monster-tulpar-t5-v11-156-notebook-pmu313514
bunlarada bak bence
-
peki sana bir soru sormak istiyorum. 2 fanlı bir laptop kullanıyo musun bilmiyorum ama eğer kullanıyosan 2 fanı da sürekli aktif şekilde mi kullanıyosun? genelde 2. fan turbo fan olarak geçer ve 2. fan çalıştığında bir hayli ses yaptığını biliyosundur. bu sese dayanıp sırf ısınmasın diye bu sesle oturmak bana göre yanlış bir durum. ayrıca benim yukarıda bahsettiğim şey 3750 lira seviyesindeki bir laptopun sıkıntılarına değinmekti fakat sen bana hem iyisinden bahsetmişsin hemde kötüsünden örneklerle açıklamışsın. 3750 lira seviyesine gtx870m li bir laptop alınabilir ve bu ekran kartının çok ısınmasından dolayı laptop üreticileride buna uygun kasalar meydana getirirler. gtx870m li bir laptopta tek fan idare etmeyeceğini bilinebilen bir gerçekken sürekli turbo fanı çalıştırmakta akıl işi değildir. -
Arkadaşım servisi iyi olsun ve yukarıda bahsettiğin özellikler bulunsun istiyorsan tam sana göre bir notebook, Asus G550JK, düşünmeden al derim, ben alalı 2 gün oldu çok memnunum, zaten oyun bilgisayarı diyede geçiyor, türkiyede internet satışları dışında vatan bilgisayarda bulabilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X