Şimdi Ara

Max. 350TL İyi Soğutmalı Oyun Kasası Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba sistemimi topladım sadece kasa kaldı. şimdi bana iyi soğutmalı kasa lazım. psu ayrı kasa ayrı önerilerede açığım.

benim aklımdan geçenler;

Zalman Z3 Plus // 4 Fanla geliyor herkes öneriyor. Fakat için dar geldi bana bilmiyorum kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum. Hava akışı kasada nasıl bilmiyorum.

DARK - Sub Zero SSD Ready Kasa // 2 Fanla geliyor. İç hacmi zalmana göre daha geniş. SSD yeri var. Hava akımına güzel diyolar. Kullanan kullanmayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Güç kaynağı olarak aklımda ;

High Power 600w 80+ Bronze Güç Kaynağı // 540W v12 kanalından net güç veriyor.

İlk önce benim bu aklımdakilere ve sizin önerileriniz bekliyorum. Benim için ilk plan soğutma. Ekran kartı için özellikle. Bütçemi tekrar hatırlatıyım 350TL

• _____________________________
    İŞLEMCİ: İNTEL CORE İ5-4460/ANAKART: MSI B85M-E45/EKRAN KARTI: ASUS STRİX GTX 960 2 GB GDDR5 128 BİT/HARDDİSK: WD BLUE 1 TB 7200 RPM/BELLEK: KİNGSTON HYPERX FURY 8 GB DDR3-1600 MHZ CL10 RAM/KASA: COOLER MASTER 600W K380/KASA FANI: AKASA 120MM SLEEVE BEARİNG SİYAH FAN/MONİTOR: 21.5 ASUS VS228D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TombalacıMemeT

PSU lazım değilse bunu tavsiye ederim.
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=102384

hocam psu ile beraber 350TL bütçem var maalesef bu yönde önerilerinize açığım

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.