Şimdi Ara

Max 3500TL Laptop Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ben programlama öğrencisiyim. Haliyle derslere yanımda götürebileceğim bir laptop arıyorum.

İstediğim özellikler:
    i7 işlemci
    8~16GB RAM {Tercihen 16}
    En az 1TB HDD + 8~120 GB SSD {Tercihen SSHD}
    15,6 inch max.
    Çözünürlüğü 1920 x 1080 olan,
    İşletim sistemi olmayan [FreeDos]
    Ekran kartı güzel olan [GTX860M ~ GTX960M]
    bir laptop arıyorum.

Aslında şu modeli çok beğendim fakat optik sürücüsü yok. Extra olarak da eklenmiyormuş(Sadece USB ile). Buna benzer bir ürün bulabilirseniz çok memnun olurum:
    http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V4-1-4.html

İyi forumlar...

• http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-1.html buna bi bak
    Edit:linkini attigin modelde 80tl karşılığı harici dvd ekleyebiliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harici istemiyorum iste. Yanimda onu tasimakta cok zorlanirim. Bakiyorum linke simdi Teşekkürler.
    Edit: Monsterlarin hepsini inceledim. Dedigim gibi almisken iyi bir sey almak istiyorum. MSI filan önerirseniz cok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurgule -- 4 Haziran 2015; 16:58:36 >
  • Valla bende almayı düşünüyorum pc ama msi şikayet var sitesinde şikayetlere baktım baya sıkıntı bide şöyle bisey var msi gtx850m 3499 tl monster gtx960m 2799 tl bide bu acıdan bakmak lazim ayrica foruma da bakabilirsin monster servis yönünden hic olumsuz yorum görmedim karar senin araştır monster ve msi forumlarına bak kullanıcılar ne demiş ona göre karar ver ne alacağına

• Su attığım linkteki ayni özellikler + Cd okuyucu olsa hemen alacagim da iste. Bir laptopa cd okuyucu koymamak sacmalik sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurgule

Su attığım linkteki ayni özellikler + Cd okuyucu olsa hemen alacagim da iste. Bir laptopa cd okuyucu koymamak sacmalik sadece.

Kardeş sepete ekle özelleştirden harici olarak 79 tl karşılığında samsung dvd ekleyebiliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ArrowDH

quote:

Su attığım linkteki ayni özellikler + Cd okuyucu olsa hemen alacagim da iste. Bir laptopa cd okuyucu koymamak sacmalik sadece.

Kardeş sepete ekle özelleştirden harici olarak 79 tl karşılığında samsung dvd ekleyebiliyorsun

Hocam arkadaş dahili istiyormuş. CD rom koymamak aslında günlük kullanımda hiç bir eksisi yok artık hatta artısı var kasada yer açıldığı için daha ince kasalar ortaya çıkıyor. Ama sizin mesleğiniz için ne kadar lazım cd-rom bilemem tabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2500 tlye render pc önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Merhabalar, ben programlama öğrencisiyim. Haliyle derslere yanımda götürebileceğim bir laptop arıyorum.

İstediğim özellikler:
    i7 işlemci
    8~16GB RAM {Tercihen 16}
    En az 1TB HDD + 8~120 GB SSD {Tercihen SSHD}
    15,6 inch max.
    Çözünürlüğü 1920 x 1080 olan,
    İşletim sistemi olmayan [FreeDos]
    Ekran kartı güzel olan [GTX860M ~ GTX960M]
    bir laptop arıyorum.

Aslında şu modeli çok beğendim fakat optik sürücüsü yok. Extra olarak da eklenmiyormuş(Sadece USB ile). Buna benzer bir ürün bulabilirseniz çok memnun olurum:
    http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V4-1-4.html

İyi forumlar...

http://www.sadecenotebook.com/msi-ge60-2pc-401xtr-gtx850m-pmu378746

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.