Şimdi Ara

Max. 33.000'e 0 Km. Benzinli Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

quote:

Orijinalden alıntı: abdy

quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Lt-Ltz Farkı

15'' yerine 16'' jantlar İkiside Çelik jant

ön sis farı hadi bunuda 100tl diyelim..

arka park sensörü 40-50tl

otomatik farlar 40tl

6 hoparlör 2 tane hoparlör ne kadar ki?!?

En fazla taş çatlasa 200tl tutar Bu donanımlar...ne gerek var...

Bunlar için 1.500tl ödemek yerine bana göre ltz yerine Lt alıp Sunroof eklettiririm...

Açıklamalar iyi olmuş teşekkür ederim.

Peki LS - LT farkı için ne dersiniz?

Ayrıca 1.4 motor ile 1.2 motor için ne dersiniz? (Vergi, yakıt, çekiş v.s. gbi konular göz önünde bulundurulursa)

ls modeli 1.2 85 beygir. 1.2albea 55 beygirdi. kıysa acısından soyluyorum

Bence 1.2 alman Bütçe açısından Daha iyi Sana şöyle açıklıyım.1.4 motor 1.4-1.6 verdi dilimine girer.Ve araban 1.6 olmasa bile 1.6 vergisi ödersin.

1.2 motor ise 0-1,3 vergisine girer.

1.2 yıllık vergisi : 436TL

1.4 yıllık vergisi : 700 TL

Ayrıca performans açısında 1.2 ile Uçurum Fark Yok...

Max. 33.000'e 0 Km. Benzinli Tavsiyesi

• Herkese ilgisi için teşekkür ederim.

2012 Yeni Aveo Sedan 1.4 LT Opak Beyaz Manuel Vites + Park Sensörü + Karter Koruma + Stepne + Yangın Söndürücü + İlk yardım çantası

32.750 TL'ye 15.000 TL peşin geri kalanı vadeli olacak şekilde alınmıştır.

Ödeme Aralık ayı içinde yapılacak araç OCAK aynı 1ile 5 i arasında teslim alınacaltır. Böylece MTV'den yırtılmış oldu.

Allah herkese daha iyisini kısmet etsin. Kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Yardımcı olan herkese teşekkürü bir borç bilrim.

Teslim aldıktan sonra fotoğraflarını yayınlamaya çalışacağım.
  • quote:

Herkese ilgisi için teşekkür ederim.

2012 Yeni Aveo Sedan 1.4 LT Opak Beyaz Manuel Vites + Park Sensörü + Karter Koruma + Stepne + Yangın Söndürücü + İlk yardım çantası

Ödeme Aralık ayı içinde yapılacak araç OCAK aynı 1ile 5 i arasında teslim alınacaltır. Böylece MTV'den yırtılmış oldu.

Hayırlı olsun güle güle kullanın en doğru tercihi yapmissiniz .)

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

Benim size tavsiyem 1.3 Litre altında araç almanız olur. Bu sayede vergi avantajınız olur.
    24000-25000 liraya alın reno symbol 1.2 litre 16 valf 75 BG. Canavar gibi binin. Satarkende 3 günde satın başınız ağrımadan. Borca derde girmeden sıfır araca binersiniz.

guzel az yakyor da sembol guvenlikte sıfır. bildigin teneke.

"bildigin teneke."

ha bildiğimiz teneke

• Astra Classic III veya Corsa da alınabilir. Donanımda Aveo'yu biraz aratsa da kalite yönünden düşündüğünüz bütün seçeneklerden evladır.
  • adam konuyu açıyor aradan 2 saat geçmeden arabayı alıyor.reklam kokan hareketler bunlar.aveo reklamı!
  • Bu arada konuyu açtıktan hemen sonra almışsiniz arabayİ bu ne hız konuyu bayiden falan mı actınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sye88

Astra Classic III veya Corsa da alınabilir. Donanımda Aveo'yu biraz aratsa da kalite yönünden düşündüğünüz bütün seçeneklerden evladır.

hocam boşver adam konuyu 10:20 de açmış 12 de arabayı almış.heralde bayide imzayı atarken falan buraya konu açmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeoN7

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

Benim size tavsiyem 1.3 Litre altında araç almanız olur. Bu sayede vergi avantajınız olur.
    24000-25000 liraya alın reno symbol 1.2 litre 16 valf 75 BG. Canavar gibi binin. Satarkende 3 günde satın başınız ağrımadan. Borca derde girmeden sıfır araca binersiniz.

guzel az yakyor da sembol guvenlikte sıfır. bildigin teneke.

"bildigin teneke."

ha bildiğimiz teneke

Smybol Türkiye'nin en fazla tercih edilen aracı. Yurdum insanı işte.

"...sembol guvenlikte sıfır. bildiğin teneke." Smybol kullananlara duyurulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

adam konuyu açıyor aradan 2 saat geçmeden arabayı alıyor.reklam kokan hareketler bunlar.aveo reklamı!

Reklam oalcak bir konu yok.

Dün bayileri gezdik. Az çok kararımızı vermiştik. Mesajlarım da da belli zaten. Ama yine de bir danışayım istedim.

Kaldı ki dün gece Aveo ile ilgili diğer forumları da okudum ve sn. ankarametinerr'e mesaj yazdım.

Burda da bir çok arkadaş fikirlerini yazdı paylaştık.

Dediğim gibi araç babam ve kardeşim tarafından satın alındı. Ben konuyu açtığımda onlar bayiye gidiyorlardı. Burayla paralel olarak kararımızı verdik ve 1 saat öncede araç satın alındı. Oturup 2 ay gece gündüz düşünmeye gerek yok bir araç satın almak için.

Reklam meklam diyerek saçmalamışsın bence. O zaman Bu forum da bir şey paylaşmayalım danışmayalım herşey reklam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdy -- 11 Aralık 2011; 12:28:50 >

• Ben vergi ve yakıt yüzünden 1.2 LS almıştım. 1.2 LTZ olsa onu alırdım açıkçası. LS bile beni gayet mutlu etti. Tek eksik hissettiğim şey USB
  • quote:

Orijinalden alıntı: abc

adam konuyu açıyor aradan 2 saat geçmeden arabayı alıyor.reklam kokan hareketler bunlar.aveo reklamı!

Sen de fanatik, chevrolet çalışanı gibi şeylerle suçlanmaya başlamışsın bizim gibi. Alışırsın. Araç hayırlı olsun. Keyfini çıkarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 11 Aralık 2011; 14:17:18 >
  • quote:

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Bu konu bugün ssat 10.21'de açıldı. En son mesajınız saat 11.08.

Aracı aldığınıza dair mesaj 12.00.

İlginç!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 11 Aralık 2011; 12:42:23 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

Reklam oalcak bir konu yok.

Dün bayileri gezdik. Az çok kararımızı vermiştik. Mesajlarım da da belli zaten. Ama yine de bir danışayım istedim.

Kaldı ki dün gece Aveo ile ilgili diğer forumları da okudum ve sn. ankarametinerr'e mesaj yazdım.

Burda da bir çok arkadaş fikirlerini yazdı paylaştık.

Dediğim gibi araç babam ve kardeşim tarafından satın alındı. Ben konuyu açtığımda onlar bayiye gidiyorlardı. Burayla paralel olarak kararımızı verdik ve 1 saat öncede araç satın alındı. Oturup 2 ay gece gündüz düşünmeye gerek yok bir araç satın almak için.

Reklam meklam diyerek saçmalamışsın bence. O zaman Bu forum da bir şey paylaşmayalım danışmayalım herşey reklam.

ben bu forumda araba tavsiyesi isteyipte 1 saat sonra aldık diyen ilk seni gördüm.o yüzden garibime gitti.bu aralar forumda marka fanatikleri reklam peşinde olduğu için aklıma öyle geldi.1 saat içinde hem konuyu takip edip hem msjlara cvp verip hemde araba pazarlığı yapıp almak haliyle hızlı olmuş.2 ay düşün diyen yok zaten!asıl sana

• 5 sene kullanacakmışsınız kaliteli kolay eskimeyecek donanımlı araçlar oldukları için aveo ve i20 arasında seçim yapın derim
  • quote:

quote:

Aracı daha önceden mi aldınız?

Bu konu hakkında açıklamanız gerekenler vardır. Bu konuyu takip edenler benim gibi merak etmişlerdir umarım.

Dün babam ve kardeşim bayileri gezdi.

Peugeot, Renault ve Hyundai baktılar. Ben forumdan takip ettiğim Chevrolet yeni aveo ya da bakmalarını tavsiye ettim. Gittiler baktılar. Diğerlerine göre daha çok beğenmişler. Ben de dün bulunduğum ildeki bir bayide aracı inceledim.

Onların bulunduğu ildeki bayi pazar günü açığız demiş. Dün gece Cherolet'le alakalı bütün yazıları okudum ben. Bu sabah onlar bayiye giderken ben foruma konuyu açtım.

Zaten az çok karar vermiştik. ilk mesajımdan da belli.

Burada yazılanlardan ve Chevrolet konusunda yazanları da göz önünde tutunca bir anda karar verildi ve kapora verilip işlem tamamlandı.

Bu kadar.

Reklam v.s. gibi asla bir amacım yok. Sıradan bir forum elemanıyım. Otomobil dünyasında da sadece kullanıcıyım. O kadar.

• Hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın.
  • quote:

quote:

quote:

Aracı daha önceden mi aldınız?

Bu konu hakkında açıklamanız gerekenler vardır. Bu konuyu takip edenler benim gibi merak etmişlerdir umarım.

Dün babam ve kardeşim bayileri gezdi.

Peugeot, Renault ve Hyundai baktılar. Ben forumdan takip ettiğim Chevrolet yeni aveo ya da bakmalarını tavsiye ettim. Gittiler baktılar. Diğerlerine göre daha çok beğenmişler. Ben de dün bulunduğum ildeki bir bayide aracı inceledim.

Onların bulunduğu ildeki bayi pazar günü açığız demiş. Dün gece Cherolet'le alakalı bütün yazıları okudum ben. Bu sabah onlar bayiye giderken ben foruma konuyu açtım.

Zaten az çok karar vermiştik. ilk mesajımdan da belli.

Burada yazılanlardan ve Chevrolet konusunda yazanları da göz önünde tutunca bir anda karar verildi ve kapora verilip işlem tamamlandı.

Bu kadar.

Reklam v.s. gibi asla bir amacım yok. Sıradan bir forum elemanıyım. Otomobil dünyasında da sadece kullanıcıyım. O kadar.

Tekrar hayırlı olsun. Açıklamanız ve cevabınız için teşekkür ederim.

Konuyla ilgili açıklamayı ben mesaj yazarken benden önceki bir mesaja cevabınızda açıklamışsınız. Mesajı yolladıktan sonra okudum.

Onun için kendi mesajımdaki "Aracı daha önceden mi aldınız?

Bu konu hakkında açıklamanız gerekenler vardır. Bu konuyu takip edenler benim gibi merak etmişlerdir umarım." bölümünü aynı şeyi sormama adına çıkarma gereği duydum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.