Şimdi Ara

MAX 2700 TL MSI/ACER/MONSTER ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 17.3" şart olmakla beraber performanslı, şık ve soğutması iyi bir laptop arıyorum, bütçe 2700 TL. Laptopu genelde oyun oynamak ve çok ağır olmayan render ve çizim işlemlerinde kullanacağım.Bunlar göz önüne alındığında sizce bunlardan hangisi? Diğer önerilerinize de açığım

MSI GE70 2PC-460XTR (i5 - GTX850M)
    Acer VN7-791G-57BP (i5 - GTX860M)
    Monster Abra A7 V5.2.1 (i7 - GTX950M)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo99 -- 31 Mayıs 2015; 17:22:10 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş öncelikle bir Monster güvenli mi diye bir araştırın,benim bildiğim kadarıyla bayağı mağdur insanlar vardı,bilgisayarın siparişini verip gelme konusunda.Forumda vardı böyle bir konu bakın siz ona işte.

Oyun bilgisayarı alacaksan MSI çok iyidir.Monsteri kullananlar da memnun fakat cihaz eline gelirse işte abi.Orası biraz sıkıntılı,geç gönderiyorlarmış bildiğim kadarıyla.

Orijinalden alıntı: Highfunction Socipath

Kardeş öncelikle bir Monster güvenli mi diye bir araştırın,benim bildiğim kadarıyla bayağı mağdur insanlar vardı,bilgisayarın siparişini verip gelme konusunda.Forumda vardı böyle bir konu bakın siz ona işte.

Oyun bilgisayarı alacaksan MSI çok iyidir.Monsteri kullananlar da memnun fakat cihaz eline gelirse işte abi.Orası biraz sıkıntılı,geç gönderiyorlarmış bildiğim kadarıyla.

Monster'dan 1 ay önce olsa gerek, salı günü öğlen saat 3 civarında sipariş verdim, çarşamba sabah elimdeydi(Bursa'da oturuyorum). Kullandım biraz sonra baktım laptoplar bana yeterli gelmeyecek, masaüstü almak için iade ettim. 6 gün içinde parayı geri yatırdılar(benden kaynaklı bir sorundan dolayı biraz gecikti). Müşteri hizmetleri olarak gayet iyiler tecrübe ettiğim kadarıyla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki arkadaşlar MSI'ın bir de GP70 modeli var.GTX950 ve i7 var üzerinde fakat kasa sert plastik ve sanırım DDR3 grafik belleği kullanıyor.Bu model hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyim? GE70'deki kasada i7'li ve GTX950'li modeli yaklaşık bin lira daha fazla.

www.sanalmarketim.com/msi-gp70-2qf624xtr leopard-pro-core-i74720hq-8gb-1tb-gtx950m-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_60195/Resim/

• quote:

Hocam satın alım işlemini kendi sitesinden mi yaptınız?Bir sürü memnun insan gördüm baktığım kadarıyla,öneriyorsanız bende alacağım.

Evet kendi sitesinden yaptım. Öneriyor muyum konusuna gelirsek; laptop almak zorundaysanız (yani masaüstü size uygun değilse) ve de oyun oynamak istiyorum diyorsanız zaten monster dışında model alırsanız sizi 3-4 ay geçmeden üzmeye başlayacaktır. Benim gözümde oyuncu için monster bizim ülkemizdeki en makul seçenektir. Ama dediğim gibi kısa süre kullandım ve mikrofon kalitesiymis, hoparlör kalitesiymis vs pek denemedim (çok da önemli değildi benim için gerek duymamıştım zaten). Tek takıntım fan sesiydi. Onu da şöyle açıklayayim; bende hp laptop var bilgisayarda hiç bir işlem yapmasan bile fan iyi ses çıkarıyordu(tozla alakalı değildir içi temiz, macunu tam), lakin monsterda öyle bir sorun yoktu. İşlem yapmayınca gayet sessiz duruyor. Oyuna girdiğinde elbet fan sesi oluşuyor ama çok da sorun olacağını sanmıyorum. Yardımcı olması dileğiyle.

• Merxelmel kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevap verdiğin için.Hocam bir de laptop üzerindeki gözlemlerini anlatabilir misin?Yani ısınma sorunu var mı?Servisleri nasıl?

Teşekkürler hocam cevap verdiğin için.Hocam bir de laptop üzerindeki gözlemlerini anlatabilir misin?Yani ısınma sorunu var mı?Servisleri nasıl?

Isınma çoğu laptopta olacağı gibi belki daha az 70 civarlarında olsa gerek. Ekstreme şartlarda test etmedim dediğim gibi kısa süreli kullanım oldu. Isınma olarak sizi mutsuz edeceğini sanmıyorum lakin şöyle bir durum var, öğrendiğim kadarıyla kasa içinde iyi toz tutuyor ve 9-12 ayda bir temizlemeniz gerektiğini düşünüyorum. Biliyorsanız siz temizlersiniz bilmiyorsanız servise yollarsınız adamlar temizler. Sizin temizlemenizle de garantiden çıkmıyor bir arkadaşım sormuştu. Siz o duruma gelirseniz yine bir arar sorarsınız. Servis olarak gayet iyiler. Çoğu ünlü firmaya taş çıkartırlar o yönden de bir sıkıntınız olacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Merxelmel

quote:

Isınma çoğu laptopta olacağı gibi belki daha az 70 civarlarında olsa gerek. Ekstreme şartlarda test etmedim dediğim gibi kısa süreli kullanım oldu. Isınma olarak sizi mutsuz edeceğini sanmıyorum lakin şöyle bir durum var, öğrendiğim kadarıyla kasa içinde iyi toz tutuyor ve 9-12 ayda bir temizlemeniz gerektiğini düşünüyorum. Biliyorsanız siz temizlersiniz bilmiyorsanız servise yollarsınız adamlar temizler. Sizin temizlemenizle de garantiden çıkmıyor bir arkadaşım sormuştu. Siz o duruma gelirseniz yine bir arar sorarsınız. Servis olarak gayet iyiler. Çoğu ünlü firmaya taş çıkartırlar o yönden de bir sıkıntınız olacağını sanmıyorum.

Çok sağol hocam,bir de bu laptoplarda termal macunu da yine senin dediğin süre zarfında değiştirmek gerek değil mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Merxelmel

quote:

Çok sağol hocam,bir de bu laptoplarda termal macunu da yine senin dediğin süre zarfında değiştirmek gerek değil mi?

Bir süre sonra termal macun kuruyor. En kısa süre olarak 6 ayda bir değiştirin derler fakat fan temizliği yaparken değiştirirsiniz. En geç 1 yıl içinde değiştirmeniz yararınıza olacaktır.

• quote:

Kardeş öncelikle bir Monster güvenli mi diye bir araştırın,benim bildiğim kadarıyla bayağı mağdur insanlar vardı,bilgisayarın siparişini verip gelme konusunda.Forumda vardı böyle bir konu bakın siz ona işte.

O siparişin gecikme olayı 2012 yıllarında oluyordu hocam stoklarda ürün kalmadığı için tekrar temin edinene kadar bekliyordu müşteriler şimdi stokta sipariş veremiyorsunuz. Ben perşembe günü sipariş verdim cuma günü geldi. Tabi İstanbul un yakınında olmamında etkisi olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hepinize teşekkürler.20-25 Haziran gibi alacağım notebook MSI GE70 olacak

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.