Şimdi Ara

Max. 2000 tl oyun için kasa+monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 tl civarlarında oyun için pc toplamak istiyorum elimde klavye mouse dvd-rw mevcut kasa+ekran için tavsiyelerinize ihtiyacım var, overclock işlerinden anlamadıgım için mümkünse intel işlemcili olsun yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• MSI Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart

AOC 21.5" E2270Swn GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

CORSAIR 4GB Vengeance LowProfile DDR3 1600MHzCL9 Ram

Intel Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Cache 22nm İşlemci

Asus R9 270 DirectCU II 2GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

COOLER MASTER ELITE K280 500W MidT ATX SİYAH KASA

toplam : 2010 TL

OC yapmıcam demişsiniz ama ben z97 anakart yazdım. Sebebi yeni nesil intel işlemcileri desteklicek olması. İleride upgrade yada oc yapmak isterseniz rahatlıkla yapabilirsiniz.
  • çok teşekkür ederim 21.5 ekran cok buyuk geldi gözüme onun yerine 19 ekran alıp ram'i 8 gb yapım diyorum
    birde 500 w rahatlıkla işimizi görürmü psu da önerirmisiniz ?
    son olarak işlemci için ayrıca sogutucu alımına gerek varmı stok fanı hakkında bilgim yok işlemcinin gerekli derseniz ne önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerile3 -- 24 Ekim 2014; 15:14:32 >
  • hocam 21.5 ilk büyük gelebilir ancak monitör sürekli değiştirilen birşey değil bir kere alın uzun süre kullanırsınız yani 21.5 aldım diye pişman olmazsınız. o.c yapmıyacağınız için intelin stok fanı gayet yeterlidir ve seslide çalışmaz. Ram ilk olarak 4 gb yeterli gelecektir merak etmeyin ancak illa 8 gb ram istiyorsanız sistemi bozmadan 4 gb daha ekleyin.
  • Ontwerper kullanıcısına yanıt
    tamam hocam çok teşekkür ederim yardımınız için
  • Kasayı Xigmatek'in Asgard 600w olanı ile değiştirin, 12v 435w güç veriyor ve iç hacmi daha iyi, hdd yuvaları vs. C.Master kasa da montaj için çok iyi değil eski tip yani, resimlere bakınca farkı anlarsınız, ayrıca C.Master kasada ki psu 12v kanalından 360-380w civarı güç verir.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/asgard-382-pure-black-edition-600w-midt-atx-siyah-kasa.html

bununla mı birde pro olanı var hangisini tavsiye edersiniz ?
  • Linkteki modeli alabilirsin çift fanla geliyor, diğerine gerek yok, psu'da dediğim gibi K280'e göre daha iyi, K280 ayrıca tek fanla geliyor.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    peki hocam teşekkür ederim yardımlarınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Linkteki modeli alabilirsin çift fanla geliyor, diğerine gerek yok, psu'da dediğim gibi K280'e göre daha iyi, K280 ayrıca tek fanla geliyor.

Hocam PM attım bakarsanız sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.