Şimdi Ara

Max 2000 tl notebook tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • *Gamer degilim ama güncel oyunları rahat bir şekilde oynamak istiyorum.
    *Biraz zor bir ihtimal ama beni 4 yıl götürürse çok iyi olur
    *Android yazılım geliştirmeyle uğraşacağım programlar ne kadar ağır bilmiyorum ama sıkıntı çıkarmasın kafi.
    *Kasası asla plastik olmamalı . 2000 tl para verip de plastik makina almam ben arkadaş!
    *Tasarım olarak ince ve estetik olursa iyi olur . Gözüme hoş gelmeyen makinayi kullanmak içimden gelmez.
    *Hdd 750 ve üstü olabilir.
    *Lenovo önermezseniz sevinirim . Nedenini bilmiyorum bir türlü ısınamadım bu markaya.

Şimdiden teşekkürler

• > Dell 7537
    > Toshiba L50
    > Asus X550LB
    > Asus K551LB
    > Sony Vaio SVF1532WSTB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricalcus -- 1 Mayıs 2014; 11:14:26 >

• oricalcus kullanıcısına yanıt
    Aslında bende toshiba l50 ile asus x50lb arasında kalmıştım . asus x550 lb nin win8 li versiyonu toshiba l50 den 150 tl daha fazla . Hangisini tercih etmem gerektigine hala karar veremedim.
  • Scor_pion_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ama önerdiğiniz modelleri kafamda çoktan elemiştim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iresco

*Gamer degilim ama güncel oyunları rahat bir şekilde oynamak istiyorum.
    *Biraz zor bir ihtimal ama beni 4 yıl götürürse çok iyi olur
    *Android yazılım geliştirmeyle uğraşacağım programlar ne kadar ağır bilmiyorum ama sıkıntı çıkarmasın kafi.
    *Kasası asla plastik olmamalı . 2000 tl para verip de plastik makina almam ben arkadaş!
    *Tasarım olarak ince ve estetik olursa iyi olur . Gözüme hoş gelmeyen makinayi kullanmak içimden gelmez.
    *Hdd 750 ve üstü olabilir.
    *Lenovo önermezseniz sevinirim . Nedenini bilmiyorum bir türlü ısınamadım bu markaya.

Şimdiden teşekkürler

kardeşim 2000tl ye okdar cok fazla şey istememlisin bence ama Asus un alüminyum kasalarına bakabilirsin

• diecop D kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam haklısın . notebook piyasasının bu kadar yüksek oldugunu bilmiyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    2000 TL SSD TAVSİYESİ
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iresco

Aynen hocam haklısın . notebook piyasasının bu kadar yüksek oldugunu bilmiyordum

ama yinede çözüm olarak

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463548&kat=6454&lang=tr-TR#.U2JMAfl_uao

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=460081&kat=6412&lang=tr-TR#.U2JL-_l_uao

parana göre tercih senindir

• diecop D kullanıcısına yanıt
    Hocam a5 v3.1 güzel aslında ama forumlarda pek inceleme ve yorumlara rastladım . O yüzden alacağımı zannetmiyorum . Öneri için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.