Şimdi Ara

Max. 200 TL - Kullanışlı Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam için 150-200 TL civarı telefon bakıyoruz. Telefonla çok fazla konuşan biridir ve aldığı bir telefonu da bozulana kadar kullanır. Telefonda aradığımız özellikler şunlar:

> Telefonun batarya ömrü çok önemli. E250'den çok çekmiş birine ilaç gibi gelmeli.

> Telefonun boyutları makul olmalı. Şık, güzel ufakça bişey olmalı.

> Sağlamlık da çok önemli. Çünkü bozulana kadar kullanılacak. Ne kadar uzun dayanırsa o kadar iyi.

Babam gözüne 2630'u kestirmiş ama ben o telefonun E250'den çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Zaten 300 küsür saat bekleme süresi denmiş. Benim 2630'u 10'a katlayan telefonum K750i bile 400 saat bekleme süresine sahip, ki bu da neredeyse 1 haftaya kadar dayanma süresi demek. Philips Xenium serisinden bir cihaz uygun olabilir diye düşünüyorum ancak bu cihazlar hakkında ne yeterli bilgi sahibiyim ne de piyasada bulabilirliği hakkında bir fikrim var.

Neyse, sonuç olarak değeli önerilerinizi bekliyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A064FD3E1 -- 15 Temmuz 2009; 16:01:14 >

• Yukarıda söylediğin özellikler için en iyi seçim PHILIPS XENIUM serisi olacaktır.İçlerinden senin isteklerine en iyi cevap veren model olarak bunu seçmeni öneririm.Aşağıdaki linki incele istersen.

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145010885&CS_Category=_PHILIPS299&CS_Catalog=_TELEKOM
  • sony ericsson r300
  • Sony ericsson r300 tavsiyemdir
  • k550 yada w610 al hem camera hemde ses kalitesi çok iyi tabi sıfır bulabilirsen
  • quote:

Orjinalden alıntı: mico82

k550 yada w610 al hem camera hemde ses kalitesi çok iyi tabi sıfır bulabilirsen

malesef fiyatı aşıyor ve sıfırı bulunması çok zor
  • Benim telefonun (K750) fiyatının 2. elde aşırı ucuz olması ve babamın da telefonumu çok iyi bulması nedeniyle ona 2.el K750, W810 (veya W800-W700 gibi türevleri) önerdim. O da buna sıcak baktı. Zaten K750, onun istediği her özelliğe (basitlik, uzun sarj, makul boyutları, tasarımı ve konuşma işini de layıkıyla yapması) hatta çok fazlasına (çok iyi kamera, ses, multimedia, zengin java olanakları, tema, bluetooth, hafıza kartı vs..) sahip. O da bunu gayet iyi biliyor. Olur da belki tercihimizi bu yönde yaparız.

R300 de çok hoş duruyor. (Aynı şekilde üstteki Philips de) Bu telefonları telefoncularda (ve mağazalarda) kolay bulabilir miyiz? Ayrıca bu cihazları kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum

W610 ve K550 arkadaşın dediği gibi sıfırı hem bulunmuyor hem de fiyatı aşıyor. Babam da birçok özelliğini kullanmayacak zaten. Fakat 2. elde düşünülebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    800 TL civarı Telefon Önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.artiurun.com/urun_liste/?ref=%2Csxbiu%3A222%2Csxbia%3A223&sxpg=1&sxsiti=fi-az

burda uygun fiyatlı karşılaştırmalı ürünler bulabilirsin.
  • Güncel.
  • Ben yeni değiştirdim telefonumu, 3 senedir k750i kullanıyordum. 2. elini ben de tavsiye ederim. Çok sağlam telefondur ve bataryası da uzun gider.
  • Philips Xenium serisine bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.