Şimdi Ara

max 1500 tl ye kadar telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu telefon piyasasından bıktım artık. Sürekli yeni model çıkıyor ne alacağımızı şaşırdık. Zenfone 2 çıktı, m4 aqua çıktı, bir tarafta huawei falan var. Bazıları da diyor ki boşver onları z2 al. Z2 eski bir model olduğu için çok içime sinmiyor. Yıllarca kullanabileceğim sağlam, donma yapmayacak, kamerası iyi bir telefon önerir misiniz? Oyun falan çok umrumda değil. En önemli şey batarya ömrü. Bir akıl verin.

ekleme: En az 5'' olmalı telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @rd@ -- 2 Temmuz 2015; 16:46:05 >

• Z3 compactı tarif etmişsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Xperia c4 bi araştır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 compact, desire eye bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z3 compact fazla küçük arkadaşlar. Belirtmeyi unuttum en az 5'' bir telefon istiyorum.
  • m4 aqua
  • mipa90 M kullanıcısına yanıt
    m4 aqua çok aklıma yatmıştı aslında ama kamerasını test etme fırsatı buldum teknosada ve hiç hiç memnun kalmadım. Nedenini bilmiyorum ama çamur gibiydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • z2 alın hem fıyatı makul duzeye ındı hemde guclu,eskı falan demeyın sony z serısıne cok uzun guncelleme varıyor xperıa z bıle agustosta guncelleme alacak halbukı onla cıkan cogu rakıp telefon guncellemesı kesıldı,yanı z1 ve daha sonra z2 guncellemeden kesılecektır,kı buda en erken 2016 yazında olur,z2 pısman etmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.