Şimdi Ara

Max. 150 TL'lik Kablosuz Modem Tavsiyesi (ZyXEL P660HN-F1Z alınmıştır.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatan Bilgisayar'dan 167.40 TL'ye ZyXEL P660HN-F1Z+Adaptör alınmış ve N Hızınlarına kavuşulmuştur.
     Max. 150 TL'lik Kablosuz Modem Tavsiyesi (ZyXEL P660HN-F1Z alınmıştır.)

quote:

Arkadaşlar modeme 150 tl bütçe ayırdım.İnternette kopma sorunları yapmayan,çekim gücü iyi olan hangi kablosuz modemleri önerirsiniz ?

İkisinden birini almayı düşündüğüm modemler;
    -ZYXEL P660HN-F1Z 300MBPS KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM + KABLOSUZ USB ADAPTÖR
    -LINKSYS WGKUSB120N 150MBPS KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM + KABLOSUZ-N USB ADAPTÖR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiralıkbeyin -- 23 Eylül 2010; 19:05:53 >

‎"Tanrı bize iki yuvarlak organ verdi: biri oturmak, diğeri düşünmek için. Başarımız hangisini daha çok kullanıcağımıza bağlı."
    Ann Landers

• Hazır konu açılmışken tekrar ben açmayayım da, burdan sorumu yönelteyim.

Ben hiç anlamıyorum bu işlerden, 300 mbps ve 125 mbps arasındaki fark nedir? Airties modemlerde DNS değiştirelemiyordu diye hatırlıyorum, hâlâ öyle mi? Veya yanlış mı biliyorum?

Hepsiburada'dan araştırırken bunu buldum;http://www.hepsiburada.com/Liste/zyxel-p-661hw-adsl2-4-port-125mbps-kablosuz-modem/productDetails.aspx?categoryid=3009801&productid=bd97062 . Çok fazla ismini duyuyorum Zyxel'in iyi bir markadır sanırım, önerebilir misiniz bu modemi? Veya ona o fiyatı vereceğine şunu al diyebileceğiniz bir modem var mıdır?

Birde Vatan'da adaptör fiyata dahil diyor, normalde koymuyorlar mı adaptörünü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 23 Eylül 2010; 16:51:36 >

• Zyxel P660HN-F1Z alınmıştır.

‎"Tanrı bize iki yuvarlak organ verdi: biri oturmak, diğeri düşünmek için. Başarımız hangisini daha çok kullanıcağımıza bağlı."
    Ann Landers
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp

Hazır konu açılmışken tekrar ben açmayayım da, burdan sorumu yönelteyim.

Ben hiç anlamıyorum bu işlerden, 300 mbps ve 125 mbps arasındaki fark nedir? Airties modemlerde DNS değiştirelemiyordu diye hatırlıyorum, hâlâ öyle mi? Veya yanlış mı biliyorum?

Hepsiburada'dan araştırırken bunu buldum;http://www.hepsiburada.com/Liste/zyxel-p-661hw-adsl2-4-port-125mbps-kablosuz-modem/productDetails.aspx?categoryid=3009801&productid=bd97062 . Çok fazla ismini duyuyorum Zyxel'in iyi bir markadır sanırım, önerebilir misiniz bu modemi? Veya ona o fiyatı vereceğine şunu al diyebileceğiniz bir modem var mıdır?

Birde Vatan'da adaptör fiyata dahil diyor, normalde koymuyorlar mı adaptörünü?

mbps modemlerin ulaşabileceği maksimum hızı diğer bir değişle modeminizden geçebilecek maksimum bit hızını belirtir.8mbit genişliğinde bir kullanıcının 300mbit lik bir modem kullanması internet hızında bir değişiklik yaratmaz ancak ağ ile dosya paylaşımında zamandan tasarruf sağlar.Eğer modemin n draft özelliği var ise kapsama alanı b-g-a draftlara göre daha fazla demektir.n draf özellikli bir modemi tam anlamıyla kullana bilmeniz için wifi adaptörünüzün ya da kartınızın da ndraftı destekliyor olması gerekir.

Modem önerisi konusunda eğer net bir fiyat belirtiseniz o fiyata göre öneri yapmak daha sağlıklı olacaktır.Eğer verdiğiniz likteki modemin fiyatına göre bir modem öner derseniz; (yaklaşık 150 tl)

1

2

Bu ikisinin arasından birincisi(1) daha üstün durumda.2 adet usb 2.0 portu var.Bu portlar sayesinde yazıcınızı ağa balayabilir usb diskinizi ftp olarak kullanabilirsiniz.

• Hocam teşekkür ederim, fakat 2.önerdiğin modem de; Mac ayarı yok sanırım veya ben göremedim. Benim almak istediğim modem, nasıl bir ürün?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.