Şimdi Ara

Max:1200 Tl DSLR/Aynasız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum ilk makinem olacak öncesinde telefonum ( One M8 ) ile fotoğraflar çekiyordum ve hoşuma gitti çektiğim fotoğraflar ben de profesyonel bir makine almayı düşündüm.
    Sizlerden isteğim 1200 tl ye kadar giriş seviyesi bir DSLR veya Aynasız makine tavsiyesi yapmanız.
    1200d ve Samsung Nx2000 e baktım , ikisi de gayet iyi duruyor ancak forumda 1200d ile ilgili çok da iyi şeyler duyduğum söylenemez o yüzden biraz da korkuyorum.
    Not: 2. el düşünmüyorum.

• İkinci el düşünseydiniz çok fazla seçenek var fakat sıfır olunca o fiyata çok kısıtlı. Samsung nx300 veya sony nex 5r tavsiyemdir. Bu iki cihaz 1200d'den kat ve kat daha üstün cihazlar hatta canon 60d, 70d yada nikon 7xxx serisiyle yarışabilecek cihazlardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle ilşginiz için çok teşekkür ederim ,
    nx300 e baktım ve gayet iyi bir makine olduğunu öğrendim , sony nex 5r ise bütçemi çok az da olsa aşıyor ikinci el olarak da fikirlerinizi söyleyin eğer temiz bir cihaz bulabilirsem alabilirm.
    Edit:nx300m buldum hepsiburada dan 18-55 kit lens ile birlikte 1.199 nasıl fiyatı sizce ? bide nx300m ile nx300 aynı cihaz mı acaba o.O ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkayabas11 -- 7 Ekim 2016; 21:02:30 >
  • İkinci el olarak en başta sony a6000 tavsiyemdir, daha sonra yine dediğim cihazlar nx300, nex 5r, nx 300ün yanına bir de 45 mm lens alırsanız muhteşem kareler yakalarsınız, ek olarak canon 600d, 650d, 100d, sony a58, nex 3n, nex 5n, canon eos m, samsung nx 20, nx30, nx2000.
    Canonlar lens yönünden çok zengindir ve lensleri uygun fiyatlıdır. Bunu da göz önünde bulundurmak gerek. İleride farklı lensler kullanacaksanız canon'a yönelin ama tek lens yeterli derseniz diğerleri daha iyi olur.
    Nx300m'in tek farkı ekranının 180 derece dönmesi. O fiyata alınabilir fakat ikinci elde yarı fiyatına çok temiz cihazlar olabiliyor.

• Tamam hocam çok teşekkürler değerlendireceğim tavsiyelerinizi.
    Edit:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-sifir-kutulu-samsung-nx20-346458716/detay
    Nasıldır hocam fiyat ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkayabas11 -- 8 Ekim 2016; 11:18:48 >
  • kkayabas11 K kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, fiyat normal fakat bu yurtdışından hediye tarzı cihazlara ben pek güvenmiyorum, yurtiçi garantili olanları tercih etmeniz daha iyi olur

• Garanti açısından mı diyorsunuz ? Peki Sony a57 mi iyidir yoksa a58 mi a57 buldum 950 liraya 2. el ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kkayabas11 K kullanıcısına yanıt
    Evet garanti açısından, her ikiside çok iyi cihazdır, çok küçük farkları var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.