Şimdi Ara

max 1000 tl ye hangi telefon?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Kardeşime telefon bakiyoruz. Bütçe max 1000 tl. Önceliğimiz buyuk ekran ve iyi fotoğraf Çekimi. Öyle oyun falan pek oynamaz (malum kız kafası). Ekrani büyük diye zenfone 6 yi tercih edecektik kardeşim çok begendi ama arkadaşımda var, fotograf kalitesinin kötü oldugunu ve şebeke sorunu yaşadığını söyledi. Onun telefonu mu bozuk bilmiyorum ama biz en azindan birkaç yıl sorun cikarmayacak bir telefon ariyoruz. Onerileriniz neler olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende aynen sizin gibi telefonlara bakınıyorum iyi gotoğraf çeksin ön+arka, ekran büyüklüğü 5" i geçmesin.

Araştırmalarımda en başarılı cihazın Samsung A5 olduğunu gördüm.

A3 ile A5 arasında gidip geliyorum.
  • A5 in çok ısırdığından bahsediyorlar hocam. Bakalim arastirmalara devam :)

• Bence Sony Xperia Z1 999 TL fiyatı ile burada en iyisi gibi duruyor. Sadece ekran TFT LCD olması ve geçmişi olması eksi özellikleri gibi durmasına rağmen diğer özellikleri tatmin edici. Ben almayı düşünüyorum.

• Z1 bana da mantıklı geliyor. Bazen de acaba risk alıp zenfone 6 mi alsak diye de düşünüyorum :)

• Zenfone almayin kardesiniz kizmis zaten o sosyal medyada filan cok takiliyodur zenfonelarin intel islemci yuzunden sarji dayanmiyo tft sikinti degilse z1 alin veya huawei g7 ya da 800 liraya lenovo p70(kamerasi pek iyi degil) alin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: xabi2867

A5 in çok ısırdığından bahsediyorlar hocam. Bakalim arastirmalara devam :)

Her tür cihaz ısınır. İşlemcisine yüklendiniz mi üzerinde fan felan olmadığı için ısınır. :)

A5 konusunda ben çok ciddi bir şey duymadım. Ama A3 ile A5 arasında ekran ve ram dışında büyük fark yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • huwai g7

metal kasa
    iyi kamera
    sd card
  • Huaweide sar degeri cok.yuksek bas agrisi yapior radyasyon bence z1 yada g2 bakin 1000e en güzeli bunlar bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.