Şimdi Ara

mavişim mavilendim ingilizce versiyonunu bilen var mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sansiro1907

buldum buldum 8 yıl sonra umarım sizin aradığınız da bu şarkıdır.yazana kadar 75 kez dinledim ahahah.
    sonra siz dostlar aklıma geldiniz.Claire Pereira - The Whip buysa eğer keyifli dinlemelerrr.

kardeş asıl olayin kahramani sen missin be ya ben yeni görüyorum turkuazben buldu sanmıştım ben inan seni yeni gördüm mobilden girdim alkış bulupta buraya yazan ellerin için 8 yil be dile kolay içimde havai fisekler atiyor sebebini bilmedigim tuhaf bir gulumseme var gökyüzüne baktim hayat güzel bee simdide yerdeki tas parcasina tekme atcam teşekkürler tekrardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır dostum ben bulmadım.öyle sanmış olabilirsiniz.ben gördüğümde hemen paylaşayım dedim.. arkadaşa sonsuz teşekkürler...
  • sansiro1907 S kullanıcısına yanıt
    Dostum özel mesajda gönderdim.buradan herkeste görsün diye yazıyorum.helal olsun.sonsuz teşekkürler...bu arada nasıl oldu nasıl buldun?sözlerin bir kısmı aklımdaydı mesela my name is shining deep in my hearth gibi çok yazdım ama hep başka şeyler çıktı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuazimben

Dostum özel mesajda gönderdim.buradan herkeste görsün diye yazıyorum.helal olsun.sonsuz teşekkürler...bu arada nasıl oldu nasıl buldun?sözlerin bir kısmı aklımdaydı mesela my name is shining deep in my hearth gibi çok yazdım ama hep başka şeyler çıktı....

3-4 yıl önce 8-9 yıldır aklımda kalan bu şarkıyı bulmak için çalışmalara başladım.basit denemeler hiç bişe kazandırmadı.sonra youtub da haftalarca aylarca 2004-2005 ve hatta yanılıyo olabilirim diye 2003 şarkılarının neredeyse hepsini dinledim ama gene çıkmadı.sonra yine bu yılların avrupa müzik listelerine girip popüler parçalarını haftalarca belki aylarca taradım yok arkadaşş yok :)))iyice değerlendi gözümde.bi ara başına ödül koyacaktım.onu ararken başka bir eksiğim olan undercover-na na na isimli parçayı da buldum.kendimi bununla teselli edecekken en son youtub a yazdım umutsuzca 2000 lerin başında metro fm de çalan şarkılar başlıklı videoya.baktım yiğidin biri bişeler yazmış.aradığın parça bu mu diye.anammm bi açtım ki vallahi de o.benim kahramanım da jeunedeux isimli arkadaştır.kendisine buradan da sonsuz teşekkürlerimi sunayım.büyüksün büyük jeunedeux.sonra işte empati ile daha evvel yazışmıştık.dedim bildireyim hemen herkese buraya da yazdım.hikayesi budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkuazimben

hayır dostum ben bulmadım.öyle sanmış olabilirsiniz.ben gördüğümde hemen paylaşayım dedim.. arkadaşa sonsuz teşekkürler...

hepinize sonsuz teşekkürler sanada bol bol teşekkürler kardeş Süpersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: the show must go on

quote:

Orijinalden alıntı: sansiro1907

buldum buldum 8 yıl sonra umarım sizin aradığınız da bu şarkıdır.yazana kadar 75 kez dinledim ahahah.
    sonra siz dostlar aklıma geldiniz.Claire Pereira - The Whip buysa eğer keyifli dinlemelerrr.

kardeş asıl olayin kahramani sen missin be ya ben yeni görüyorum turkuazben buldu sanmıştım ben inan seni yeni gördüm mobilden girdim alkış bulupta buraya yazan ellerin için 8 yil be dile kolay içimde havai fisekler atiyor sebebini bilmedigim tuhaf bir gulumseme var gökyüzüne baktim hayat güzel bee simdide yerdeki tas parcasina tekme atcam teşekkürler tekrardan

bende hepinize teşekkür ederim yazdıklarınız için.aynen aynı duygular ben de var :))dediğim gibi bende başkasından bulup size ilettim ama olsun oraya yazmasaydık olmayacakmış belki de.herkes yıllarca aradı bu parçayı sonuçda emek sarfettik hepimiz ve mutlu sonn gollllllllllllllllll :))

• the show must go on kullanıcısına yanıt
    evet arkadaşım.şimdi o başlığa girdim youtube da bende gördüm.herkese sonzuz teşekkürler.8 yıl şerefine 8den fazla dinlemişlimdir.ama anlayamadığım neden kayboldu bu şarkı.hiçmi birdaha çıkmaz,hiçmi beğenilmez...anlamadımm....
  • Beyler, sene 2018 ve 13-14 senedir bu şarkıyı arıyorum, sırf şu mesajı yazabilmek için şuraya üyelik oluşturdum, şarkının adını ilk yazan arkadaş, şu anda sana verebilirim ama kıllı göte kalkar mı ondan şüpheliyim. bana ulaş, müsait zamanda bu borcun karşılığını vermek isterim. Beni ergenliğimdeki bir gizemden daha kurtardın, sayende bu gecelik biraz daha huzurlu uyuyabileceğim nasipse. Allah senden razı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucasscott -- 15 Eylül 2018; 20:41:53 >
  • Karantinadan herkese selam olsun. Duygusal bir an, 2011 yılında yarışa girilmiş sonradan 2013 yılına kadar azimle aranan şakıyı bulmuşsunuz. Yorumları okurken güle güle okudum ve duygulandım. Tebrik ederim. Ben de yeni aramaya başladım. Sayenizde 5 dakikada buldum. Emeği geçen herkese sevgilerimi ve selamlarımı iletiyorum.

• Mavişim'in İngilizce versiyonunu biliyorum

• Enisa - Count My Blessings

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.