Şimdi Ara

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
2
Favori
52.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oksijen77

quote:

Orjinalden alıntı: -BuRAk-

peki o zaman önizlemeleri açıyorum anlayışın için teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: ahmetbaba_48

dostum paylasım için teşekkür ederim benim için sorun değil bu konuda herseyi paylasabilirsiniz bende o yüzden yeni konu acmıyorum hep eklenti yapıyorum silindiği için, konuna ön izleme felan koycaksan koy her sey paylasıldıkca güzel demi

Burak arkadaşım emeğine sağlık güzel çalışma olmuş ama bunlar sxf dosyaları bunların yanında thm dosyalarını vermezsen bunların hiçbir anlamı kalmaz ve netekim indirdim ve bir işe yaramıyor thm dosyaları varsa onlarıda yollarsan çok memnun olurum ve açtığın başlıkta eksiksiz olur saygılarımla.

dostum ben ilk mesaja yaklasık 90 tane flash tema eklemiştim gecenlerde ordan temin edebilirsin genelde aynı seyler bunlar patch anlatımının altında flash tema anlatımım var orda mevcut

• quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: -BuRAk-

peki o zaman önizlemeleri açıyorum anlayışın için teşekkürler
    quote:

dostum paylasım için teşekkür ederim benim için sorun değil bu konuda herseyi paylasabilirsiniz bende o yüzden yeni konu acmıyorum hep eklenti yapıyorum silindiği için, konuna ön izleme felan koycaksan koy her sey paylasıldıkca güzel demi

Burak arkadaşım emeğine sağlık güzel çalışma olmuş ama bunlar sxf dosyaları bunların yanında thm dosyalarını vermezsen bunların hiçbir anlamı kalmaz ve netekim indirdim ve bir işe yaramıyor thm dosyaları varsa onlarıda yollarsan çok memnun olurum ve açtığın başlıkta eksiksiz olur saygılarımla.

dostum ben ilk mesaja yaklasık 90 tane flash tema eklemiştim gecenlerde ordan temin edebilirsin genelde aynı seyler bunlar patch anlatımının altında flash tema anlatımım var orda mevcut

Bendede 100 ün üstünde flash tema var pc de benim anlatmak istediğim elinde varsa versin hem konu tamamlansın indirenlerin işine yarasın hemde içinde bizde olmayan temalardan faydalanalım senin temalarda çok güzel ellerine sağlık benimde tema arşivi baya kabardı

• Ahmetbaba bende telefonun arka kapağını k750i nin kapağıyla değiştirim diyorum ne diyorsun tavsiye edermisin.
  • quote:

Ahmetbaba bende telefonun arka kapağını k750i nin kapağıyla değiştirim diyorum ne diyorsun tavsiye edermisin.

valla kardeşim bi ara youtube de izlemiştim elemanın biri değiştirmişti kapağını yapılmıcak bişey değil, ki bide yenilikleri seven birisiysen neden olmasın zaten batarya kapağını söken görür iki tane vida tutuyor kapağı onu söküpte hafif öne doğru itince kanımca kapat sökülür işte asıl kafa karıstıran bi nokta var burda acaba ilerde bişey olsa telefon servislik olsa o kapağa acarkenki vidalardaki iz serviste sorun olurmu

• quote:

quote:

Ahmetbaba bende telefonun arka kapağını k750i nin kapağıyla değiştirim diyorum ne diyorsun tavsiye edermisin.

valla kardeşim bi ara youtube de izlemiştim elemanın biri değiştirmişti kapağını yapılmıcak bişey değil, ki bide yenilikleri seven birisiysen neden olmasın zaten batarya kapağını söken görür iki tane vida tutuyor kapağı onu söküpte hafif öne doğru itince kanımca kapat sökülür işte asıl kafa karıstıran bi nokta var burda acaba ilerde bişey olsa telefon servislik olsa o kapağa acarkenki vidalardaki iz serviste sorun olurmu

Hakikaten yav bide servisten mahrum kalmayalım dimi bizde eldiven takalım iz bırakmayalım diyecem ama biraz bayat olacak ama çokda güzel olur telefon yavvv kamerada korunur.Servis falan dinlemicem değiştirecem dimi ama

• doğru söylüyorsunuz bunlar swf dosyaları ama ben pek bunların içinden çıkan temaları sevmiyorum kendi yaptıklarıma ya da beğendiklerime ekliyorum bu swfleri. o 90 temalık arşivde temalarıyla birlikte indirebilirsiniz. ben genelde orbit' e ekleme yapıyorum bunları eğer istediğiniz olursa temayı gönderip ve swf yi söyleyin ona ekleyip upload edeyim. gerçi işlem çok kolay ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BuRAk- -- 21 Ekim 2007; 1:27:49 >
  • ya yapıyodum telı kapıyıp açtım ses gitmiş lütfen yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: dangerdudi2

ya yapıyodum telı kapıyıp açtım ses gitmiş lütfen yardım

kardeşim patchi yaptıktan sonra gerekli acoustic ses dosyalarını olusturduğun drv/snd klasörün içine atmamıssan ses cıkmaz konuyu tekrar iyice oku dediğim gibi yaparsan sorunun kalkar
  • saol abi hepsinden faydalandım
  • ya gfx i yaparken ptchi kurum ve sonra telefon bida açılmadı hiçbi yanlışlıkta yapmadım sanırım ne yapmam gerek şimdi lütfen yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: dangerdudi2

ya gfx i yaparken ptchi kurum ve sonra telefon bida açılmadı hiçbi yanlışlıkta yapmadım sanırım ne yapmam gerek şimdi lütfen yardım

patchi tekrardan at kardeşim ilk soruya no de ikinciye yes tamamen yüklenmesine dikkat et sanırım patchi yüklerken bi sorun oldu telin ondan acılmıyo dediğim gibi patchi tekrar yükle
  • çok teşekkürler sadece temaları aldım
    telefonu alalı 2 hafta anladı böyle işlerden de fazla anlamam bu nedenle 2 hafta daha burada takılıp bende patch fln atıcam
  • ahmet_baba tekrar ben geldim insan telefonunu geliştirmeden duramıyor
    senin verdiğin cam driverin özelliği ne yada ne önerirsin özelliklerinide söylersen sevinirim.
  • ya yükledim cam driveri kamerayı açıyorum anında kapanıyo sence neden ?
    arkadaşım cam driver yükleme bölümünde klasör açmayı tarif ediyorsunya orada bir karışıklık var düzeltirsen sevinirim ve ben hala yapamadım.
    yok hiçbir şekilde kamera açılmıyor nasıl eski haline getiricem ilk haline, açılsın kamera sonra tekrar driveri yükleyecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accord5 -- 25 Ekim 2007; 19:18:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: accord5

ya yükledim cam driveri kamerayı açıyorum anında kapanıyo sence neden ?
    arkadaşım cam driver yükleme bölümünde klasör açmayı tarif ediyorsunya orada bir karışıklık var düzeltirsen sevinirim ve ben hala yapamadım.
    yok hiçbir şekilde kamera açılmıyor nasıl eski haline getiricem ilk haline, açılsın kamera sonra tekrar driveri yükleyecem.

SİMDİ KARDESİM VERDİĞİM CAMDRİVER DOSYASINI OLDUĞU GİBİ TELİN İÇİNE ATMISSAN TELİN KAMERASI ACILMAZ BUNA DİKKAT ET İKİNCİSİ ANLATTIĞIM KLASÖR OLUSTURMADA HERHANGİ BİR SORUN YOK VEYA HATA YOKTUR SEN DOĞRU YERLERE OLUSTURDUĞUNA DİKKAT ET

İŞLEMİ UYGULARKEN OLUSTURDUĞUN TEL HAFIZASI/DİĞER/DRV/CAM KLASÖRÜN İÇİNE İNDİRDİĞİN CAMDRİVERIN İÇİNDE BULUNAN camdriver0 dosyasını kopyalıyorsun ve sonrasında telefonu kapatıp acıyorsun işlem bukadar dostum

İLK HALİNE DÖNMEK İÇİN UYGULADIĞIN CAMERA PATCHİNİ TEKRAR SETOOLİTE İLE YÜKLE TELEFONA SONUNDA CIKAN YES NO SORUSUNA YES DE CAMERAN DÜZELİR VE ORJİNAL HALE DÖNER KORKMA KAMERAN BOZULMAZ

• tamam az önce yaptım zaten dediğin yöntemin aynısıyla ama klasör oluşturmada üstte birşey altta başka birşey demişsin orayı düzeltirsen sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: accord5

tamam az önce yaptım zaten dediğin yöntemin aynısıyla ama klasör oluşturmada üstte birşey altta başka birşey demişsin orayı düzeltirsen sevinirim.

HMM ONU BENDE YENİ FARKETTİM DÜZELTTİM AMA O MANTIĞI KAVRAMANIZ LAZIM ZATEN BENİM GÖZÜMDEN KACMIS EKSİK YAZMISIM YENİ OLUSTURULAN TÜM KLASÖRLERİ DİĞERİN İÇİNE ACARSINIZ UYARIN İÇİN SAOL DÜZELTTİM UMARIM KAMERA İŞİNİ HALLETMİSİNDİR
  • yaa dostum sana bişey sormak istiyorum.Ben pacthleri başarılı bişekilde uyguladım. Mavi renkte uygulama ses artırma falan. Tek sorunum falsh menülerle alakalı. Pacth i uyguladım yani bi sorun vermeden bitirdi. ben hafıza kartına dediğin dosyları oluşturdum. Benim hafıza kartımda diğer diye bi klasör yok. Media files/other diye bi klasör var. bunu içinde flash diye bi dosya oluşturdum olmadı.sonra yine buraya diğer/flash dosya oluşturdum olmadı. Menu renkleri felan değişiyo fakatmenu itemleri değişmiyo.yani falsh menu çıkmıyo. Yardımcı olabilirsen sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim çok sağol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atomz

yaa dostum sana bişey sormak istiyorum.Ben pacthleri başarılı bişekilde uyguladım. Mavi renkte uygulama ses artırma falan. Tek sorunum falsh menülerle alakalı. Pacth i uyguladım yani bi sorun vermeden bitirdi. ben hafıza kartına dediğin dosyları oluşturdum. Benim hafıza kartımda diğer diye bi klasör yok. Media files/other diye bi klasör var. bunu içinde flash diye bi dosya oluşturdum olmadı.sonra yine buraya diğer/flash dosya oluşturdum olmadı. Menu renkleri felan değişiyo fakatmenu itemleri değişmiyo.yani falsh menu çıkmıyo. Yardımcı olabilirsen sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim çok sağol.

aynen, menuler flash olamıyo. "move flash menu to card" yuklemesinde hiçbir hata vermedi. swf.leri tel. hafızasına attım yine sonuç alamadım. xs++ ile denedim yine olmadı. firmware ı da flashlamak istemiyorum. neden olmuyo ki bu

• benim telin versiyonu R4DB005 bunun için flashları nasıl atıcaz bu programla daha önce başka bi programla 10 12 tane flash atmıştım
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.