Şimdi Ara

MAVİ SERUM MUCİZELİ SAÇ ÇIKARTAN İLAÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar son zamanlar benimde hiç inanmadığım saç çıkartan ilaç hikayelerine güvenim sıfıra inmişti kolay kolay alma düşüncesine bile girmem yani ama ne var ki son zamanlar herkesin bahsettiği mavi serum var çevremde kullananlar var vede namını duyanlarda çok kulaktan kulağa yayılıyor youtubede videolar var , sonunda saç çıkartan ilacıda yaptılar diyoruz artık

    Ben hala araştırma aşamasındayım 2-3 gün içinde karar verip alacağım fakat şöyle bir sorun var bu ilacı merdiven altı yapmaya başlamışlar vede çeşitli markalar adında satıyorlar aktarlar ve kuaförlerde bulunuyor ayrıttende internetten satılıyor.

    Bu ilacında yanında çok ilginç bir tarağı var iğneli bir tarak onla önce bir masaj yapıyorsunuz oda kafanızı kızartıyor kafanıza kan gitmesine sebeb oluyor vede gözenekleri açıyor ondan sonra mavi seruma sürmeye başlıyorsunuz kimileri tarağın çok önemli faktör olduğunu söylüyor.

    Forumdada aramızda kullanan veya çevresinde kullananlar varsa burada ortak bir bilgi alışverişinde bulunabiliriz.


    Dip not: Bu mavi serumda aynı zamanda Türkiye'de ekim işini bitirmesi için büyük tehdit bu sektörü ayakta tutmak için bu serumu kötüleyenler çıkacaktır.







  • Kimsenin bilmediği anlamadığı şeyleri çok önemli faktör diye yutturyurlar. İğneli tarak değil o. Dermaroller. Milimetrik iğneler var. Cilt yenileyici. Tarak hiç değil.

    Bu deriyi deliyor. Herhangi bir sıvının veya ilacın cildin altına çok rahat ulaşmasını sağlıyor. Emilimi artırıyor.
    Ama ne idiğü belli olmayan bir serum kullanırken Dermaroller kullanacaksın. Eğer kullandığın şey zararlı ise vücuduna öyle bir yöntemle gönderiyorsun ki emilimi %70+ oranın da artırıyorsun. Tam bir cahil işi yani.
  • dün bir arkadaşımı saçları çıkmış bir şekilde karşımda görünce şok oldum. evet mavi su dedi araştırıyorum ama uzun süreli kullanıcılar ile irtibat kuramadım artı piyasada 30 tl den 300 tl ye kadar bir sürü ürün var arkadaşım 300 tl ye alıyormuş bende bir kel adayı olarak karasız kaldım kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.