Şimdi Ara

Mavi marka t-shirtler ve Koton marka ceket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sezon Maviden aldığım 2 adet polo yaka t-shirt (ikiside Large bedendir) satmak istiyorum tanesini 20tlden, kargosunu alıcı ödemeli olarak satmak istiyorum. T-shirtlerden biri hiç kullanılmadı. mavi olan ise sadece bir kez giyildi.
     Mavi marka t-shirtler ve Koton marka ceket Mavi marka t-shirtler ve Koton marka ceket Mavi marka t-shirtler ve Koton marka ceket Mavi marka t-shirtler ve Koton marka ceket

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1 sene önce kotondan aldığım 54 beden ceketimi satmak istiyorum. Bir toplantı için almıştım orda ve sonrasında max. 6-7 kere giymişimdir. Yırtık sökük vs. hiç bir sorunu yoktur. bazı resimlerde flaş kullandığım için resimde biraz soluk gözüküyor ama ürün siyah ve hiçbir şekilde solması yok.fiyat olarak 25 tl, kargo alıcı ödemeli olarak düşünüyorum yeterki elden çıksın.

Mavi marka t-shirtler ve Koton marka ceket Mavi marka t-shirtler ve Koton marka ceket Mavi marka t-shirtler ve Koton marka ceket Mavi marka t-shirtler ve Koton marka ceket Mavi marka t-shirtler ve Koton marka ceket Mavi marka t-shirtler ve Koton marka ceket Mavi marka t-shirtler ve Koton marka ceket
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surkel -- 19 Nisan 2015; 20:22:12 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.