Şimdi Ara

Mavi ekran sonrası format atamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Msi ge70 2oe laptop kullanıyorum. Bilgisayarım açıkken bir anda kasmaya başladı disk kullanımı bir anda fırladı kısbir süre sonra imleci hareket ettirememeye başladım. Biraz öyle bekledim düzelmeyince düğmeden kapattım tekrar açtım. Msi logosu ekranda gerektiğinden fazla bekledi sonrasında mavi ekran geldi kapandı tekrar açılmaya çalıştı ve bu bir döngüye girdi. Çaresiz format atmaya karar verdim. Farklı bir bilgisayardan bootable usb flash disk yaptım. Orjinal Windows 8 kullanıyorum bu arada. Bios tan gerekli ayarlamayı yaptım ancak bilgisayar buna hiç tepki vermedi aynı döngü devam etti. Onlarca kez denedim yine aynı. Farklı bir flash disk kullanmayı denedim yine sonuç değişmedi. Bu arada bilgisayar açılmaya çalışırken harddisk ışığı ritmik olarak yanıp sönüyo. Bu şekilde yanıp söndüğünü ilk defa görüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Creaker kullanıcısına yanıt
    Şimdi diyelim ki harddisk arizalandi. Ama usb ile boot olmasi lazim cihazın. Bios da boot seceneklerinden harddiski devre dışı bırakın tekrar durumu görelim. Ha olmadı harddiski söküp deneyebilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mocle kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Dediğiniz gibi disable yapmayı denemiştim zaten tekrar denedim değişiklik olmadı. Fakat harddiski çıkartıp usb den boot etmeye çalıştığımda kurulum ekranı geldi. Bu hdd nin bozulduğu anlamına geliyor sanırım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.