Böyle sarı çizmeli Mehmed Ağa nın hikayesi gibi olmuş. Sorunlarınızı iletirken karşınızdaki insanında sizi anlayabileceği şekilde problemlerinizi net, açık ve anlaşılır bir dil ile sorunuz, soruyu cevaplayacak olanın sormasına gerek kalmadan, probleme ilişkin ekran görüntüsünü,resim veya video formatıile, bilgisayarınızın bileşenlerini ve işletim sistemini yazınız(ayrıntılı olmasına dikkat ediniz). Unutmayınki karşınızda müneccim yok ve problemi hiç görmeden sadece anlatılanlar ile çözüm getirmek kadar zor bir olay yoktur...Biraz anlayış..Belirtilen şartlar altında sorunu iletirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Geçmiş olsun kolay gelsin..
EDIT: Bu hatalar mavi ekran hatası değil. Bunlar windowsunuzun size iletmiş olduğu işletim sistemi çalışır vaziyette iken aldığınız hatalar. Sonrasında problemi tam olarak izah etmemişsiniz, bu hataları almaya devam ediyormusunuz, bu hataları almanız bilgisayarınızdaki hangi işleminizi olumsuz şekilde etkilemektedir?
quote:
Orijinalden alıntı: dopac34
Böyle sarı çizmeli Mehmed Ağa nın hikayesi gibi olmuş. Sorunlarınızı iletirken karşınızdaki insanında sizi anlayabileceği şekilde problemlerinizi net, açık ve anlaşılır bir dil ile sorunuz, soruyu cevaplayacak olanın sormasına gerek kalmadan, probleme ilişkin ekran görüntüsünü,resim veya video formatıile, bilgisayarınızın bileşenlerini ve işletim sistemini yazınız(ayrıntılı olmasına dikkat ediniz). Unutmayınki karşınızda müneccim yok ve problemi hiç görmeden sadece anlatılanlar ile çözüm getirmek kadar zor bir olay yoktur...Biraz anlayış..Belirtilen şartlar altında sorunu iletirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Geçmiş olsun kolay gelsin..
EDIT: Bu hatalar mavi ekran hatası değil. Bunlar windowsunuzun size iletmiş olduğu işletim sistemi çalışır vaziyette iken aldığınız hatalar. Sonrasında problemi tam olarak izah etmemişsiniz, bu hataları almaya devam ediyormusunuz, bu hataları almanız bilgisayarınızdaki hangi işleminizi olumsuz şekilde etkilemektedir?
Başka bir forumdan aynı bilgiler ile gerekli cevabı alıp sorunumu hallettim.Onlar herhalde müneccimdi .Ayrıca hata denetim kodu altında paylaştığım kodlar MAVİ EKRAN HATA KODLARI dır.Yalnız bu kodların tam olarak düzgün bir açıklamasını bulamadığım için buraya yazmıştım.Mavi ekran hatası değil demenizede ayrıca hayran kaldım.Can sıkıntısından mavi ekran yazayım dedim. Zaman ayırıp yazmak için yazmış olmanızdan ötürü size teşekkür eder.Ufak bir tavsiyede bulunmak isterim,böyle boş boş yazaraktan karşınızdakinin sinir katsayısını arttırıp kulaklarınızı çınlatması gerçekten hoş bir durum değil.Sizi bir başka konuda yazmak için yazma mesajında görme temennisi ile iyi akşamlar dilerim...
Edit:
Resimde 2 .sıradaki mavi ekranın ekran görüntüsünü ekledim böylelikle sarı çizmeli mehmed ağa gibi bol keseden boş boş atmamış olursunuz inş bir dahaki sefere...
quote:
Orijinalden alıntı: bysecox
Herkeslere Selam öncelikle.
Sorunum başlıkta yazdığım gibi mavi ekran sorunu direk detaya gireyim ben...
İşletim sistemi Win7 Pro 64Bit
BlueScreenView adlı programı indirdim ve iki adet dosya çıktı.
Biri
Hata Denetimi Dizesi >>> SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION Hata Denetim Kodu >>>0x0000003b Neden olan Sürücü>>>win32k.sys
Bu sorun için bazı yorumlar sorunun Ram kaynaklı olduğu yönünde, Türkçe olarak bir kaynak bulmak epey zor, umuyorum ingilizceniz anlamanıza yetecek kadar vardır. Sitede genel olarak suçlunun Ram olduğundan söz edilmiş, bir Ram taraması yapıp sonuçları koyarsanız tekrar değerlendirelim.
Bunlar Sorununuzu okuduktan sonra yazıp not aldığım ilgili cevabım. Ama ben daha keisn olması maksadı ile eksik verdiğinizdiğer bilgilerinde gelmesini bekleyip yazmamıştım..
BlueScreenView adlı programı indirdim ve iki adet dosya çıktı. Diye bir durum belirtmişsiniz, burada bahsettiğiniz program bilgisayarda mevcut olan mavi ekran hatalarını windows ortamında tespit etmek maksadı ile kullanılır ki zaten programın buna yönelik sonucu olan Neden olan Sürücü>>>win32k.sys kısmınıda bulabilmiş ve yazabilmişsiniz. Mavi ekran hatalarında böyle bir yazı iletisi almazsınız, mavi ekran hataları kesin ve net program dosyalarını vermez, temel prensip olarak hepsi belirli kodlar içerir ve genel kavramlar olarak sorun ieltisini sunarlar. Yani direk olarak sizin Neden olan Sürücü>>>win32k.sys dosyanızda bir problem var demezler. Kod iletileri 0XF00000000 vb gibi kodlardır...
Kabahat tabi ki sizde değil, sizin ki gibi sarı çizmeli mehmed ağa türünden sorulara cevap veren bendenizde...Anlaşıldığı kadarı ilede zaten sizin engin bilginiz benden çokmuş ki bu tür sorunlara yanıt vermek için bilgisayar bileşenleri, ekran görüntüsü gibi bilgilere gerek olunmadan cevaplanabileceğini biliyormuşsunuz.. Size tavsiyem bu engin bilginiz ile bir daha teknik destek kısmını kullanmamanız olur, zamanınıza yazık...Sizi blokluyorum bir daha yanlışlıklada olsa belirsiz, anlamsız vede ukala tavırlı yardım çağrılarınızı görmemek adına.