Şimdi Ara

Mavi ekran analizi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yeni ram aldım ve laptopa taktım. Ramden sonra valorant ve csgo'da oyunların hatasız çökmesiyle karşı karşıya kalıyorum ve oyunlar doğrulama yapmamı istiyor fakat bilgisayarda yeniden başlatmadan yapamıyorum. Ek olarak sorun sadece oyunda değil bilgisayarı kapatırken veya işlem ortasında mavi ekran alıyorum

Minidump dosyasını BlueScreenView ile görüntüledim. 'ntoskrnl.exe ntoskrnl.exe+29fa0a fffff804`43600000 fffff804`44646000 0x01046000 0x65127fed 26.09.2023 09:53:33' olarak çıkıyor.

Windows bellek tanımlama aracı hata bulamıyor. Memtest yapamıyorum. Laptopta çift ram slotu var ben tek slot 16gb kullanıyorum eğer bir tane daha aynı modelden alırsam düzelip düzelmeyeceği konusunu bilmiyorum. Aklıma tek gelen şey bu. ,

buyrun minidump dosyası

• Neyi araştırıyorsun anlamadım? Ram ya uyumsuz ya bozuk başka ne olabilir? Testlerde çıkıp çıkmamasının ne önemi var, sistem stabil değil işte.

Eski rami takınca sorun yoksa, aynı marka, model ram alıp deneyin.

• Tek slotta çalıştığı için ağırlık binme ve stabil çalışmama ihtimali var mı onu araştırıyorum?

Güncelleme: Memtest sorunsuz çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardakonda -- 7 Mart 2025; 9:31:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.