Şimdi Ara

Mavi ekran ?! AMD 1055t - GTX 470 - 2GB Ram ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar.. Bir hevesle topladığım sistemimin kargosundan tutun kurulama kadar tam bir rezaletti =) Sanırım insan heveslendiği zaman herşey ters gidiyor. Herneyse sistemim şöyle

İşlemci: AMD Phenom II X6 1055t
    Anakart: Asus M4A87TD
    Ekran kartı : Leadtek GTX 470
    Ram : OCZ 2GB 1333 CL7

Ve eski kasamdan kalma 320 GB bir harddisk.

Bütün parçalar kargodan geldikten sonra windows7 yi kurdum. Bütün kullandığım programları ve yaklaşık 10-15 tane oyun herşey hazırdı yani. Arkadaşım geldi ufak bir overclock denemesi yaptık ve başarısız olduk. Bundan sonra bilgisayarı açmak istediğimizde kernel32.dll hatası aldık. Tekrar format atmak istedim ve ama sanırım cd yi çizmişim ve win7 kuramadım, xp kurdum. O cd de çizilmiş sanırım =) Kurulumun bitmesine 2-3 dk kala hata verdi yoksay dedim neyse buraları geçiyorum.

Aldığım mavi ekran hataları 0x0000004e yi hatırlıyorum. En son aldığımda fotoğraf çektim aynen şöyle yazıyor :

Bir sorun algılandı ve bilgisayarınız zarar görmesini önlemek için kapatıldı
    PFN_LIST_CORRUPT
    .
    .
    .
    Buraları geçiyorum
    .
    Teknik Bilgiler
    ***STOP 0X0000004E (0X00000099, 0X00000000, 0X0000001, 0X0000000) Parantez içindeki rakamlar son aldığımda böyle idi bazen 0x0000002 , 0x0000001

gibi şeylerde çıkıyor bu neden oluyor arkadaşlar işletim sistemi hatası mı ? Ram az mı geliyor ? Ram anakarta uyumsuz mu allah aşkına sistem topladım kullanamıyorum kafayı yemek üzereyim=)

• Teşekkür ederim hızlı cevap için
    Ram ide yeni aldım dediğim gibi ilk defa açtım bugun bilgisayarı :/ Ram yetersiz geliyor olabilir mi yani masaüstündeyken niye ram yetmesin ki onu anlamıyorum.
  • Ram yetersiz değildir arkadasın dediği gibi biosu resetle, gene aynısını yaparsa tek ram ile kurmayı dene. Power kaç wat düşükse power dan da yapabilir, aslında tüm parçalar mavi ekrana düşürür bilgisayarı ama önce ram gelir benim aklıma o hatada kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kru -- 16 Temmuz 2010; 2:29:09 >
  • Psu da yeni corsair 650w çok ilginç ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theradon

Psu da yeni corsair 650w çok ilginç ya

sana cok uzuldum hocam ya şuan işyerindeyim.altımdaki pc bu

Mavi ekran ?! AMD 1055t - GTX 470 - 2GB Ram ?

ama hiç deilse çalışıyor ahaha Sorunsuz

• Sn. Clayns_seco , bugun yeni bir windows 7 cd si aldım ve onunla kurdum şuan canavar gibi ilgin için çok teşekkür ederim.
  • Tabi hocam yazarım en kısa zamanda. Windows 7 de işletim sistemi 7.4, grafik 7.2 puan alıyor ancak windows derecelendirmesi böyle ne kadar güvenilir bilemem =)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.