Şimdi Ara

mavi ekran??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar önceki Asus marka anakart arıza verdikten sonra winfast marka yeni bir anakart taktım. Başlarda sorun yoktu ama şu aralar başım belada bu makineyle. İstisnasız 3-4 güne bir açılmama, yeniden başlama, mavi ekran (unbootable disk filan yazıyor) sonra "disk boot failure please insert system disk and press enter" bu tip sorunlarda başımı alamıyorum.
    Hiç birşey yokken bazen "disk boot failure please insert system disk and press enter" diyor sonra reset atıyorum bu kezde mavi bir ekran çıkıyor unbootable disk öyle bisi yazıyor bazen onu da yazmıyor durmadan yeniden başlayıp duruyor. Daha yeni yine bir mavi ekran ve kernel data error gibi bisi yazdı. Windowsu onarıyım diye Xp cd sini takıyorum C: icin bilinmeyen disk diyor ve 1 mb bile kullanılmamıs gösteriyor yani sıfırlamıs gosteriyor (D ve E'de hata gostermiyor). Diyeceğim 3 en geç 4 güne bir ben bu makineyi baştan yüklemem gerekiyor C'den de hiçbirsey kurtaramıyorum herseferinde temizleniyor.Lütfen su sorunuma bir el atın Hard disk mi kafayı yedi ne oldu anlamadım. sata kablosunda sorun olabilir diye değistirdim oda fayda etmedi.
    Yardımlarınızı bekliyorum

• herhangi bir yorumu veya önerebileceği bisi olan hiçkimse yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.