Şimdi Ara

MATRİX PATH OF NEO (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
16.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: FLAME MaGe

Oyunu yükledim kurdum ama masaüstündekeki simgeye tıkladığımda şu hatayı veriyor

A required security module can not be activated. This program can not be executed.

Lütfen bir çözüm bilen yazsın

Böyle birşey mi hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pretender -- 15 Temmuz 2007; 12:52:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

quote:

Orjinalden alıntı: uguroz89

quote:

Pixel shadder şart mıdır. Bu oyun için

Geforce fx 5200 pixel shadderi destekliyor mu acaba

fx 5200 ile bu oyunu oynamıştım hemde çok rahat

Benim sistem p4 2.4ghz 512 mb ram 128 mb geforce fx 5200 sence kaldırır mı bu moruk

kaldırır hemde çok rahat ama o oyun pek başarılı değil sölim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguroz89 -- 15 Temmuz 2007; 13:35:12 >

• quote:

quote:

Oyunu yükledim kurdum ama masaüstündekeki simgeye tıkladığımda şu hatayı veriyor

A required security module can not be activated. This program can not be executed.

Böyle birşey mi hata

oyunun ilacını tam olarak yapamamışsın heralde sorun o yüzden kaynaklanıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: uguroz89

quote:

quote:

Böyle birşey mi hata

oyunun ilacını tam olarak yapamamışsın heralde sorun o yüzden kaynaklanıyor

Hitmanı kuruyorum oyun açılırken res atıyor. Sonra sitede 1.2 patchini buldum. onu kuruncada böyle bir hata çıkıyor. Biraz nette araştırdım bu hatayı. Pixel shader denilen dalga olmadığı için çalışmıyormuş.
    Ahh ulan pixel shader.

• A required security module can not be activated. This program can not be executed.

bu sorun güvenlik modülünün aktve edilmemiş olduğu için
  • quote:

Orjinalden alıntı: cell34

evet arkadaş doğru diyor galiba crack bulman gerekiyor ama bana sorma ben bilmiyorum o yüklediğin patch crack i iptal etmiş olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

quote:

Orjinalden alıntı: cell34

evet arkadaş doğru diyor galiba crack bulman gerekiyor ama bana sorma ben bilmiyorum o yüklediğin patch crack i iptal etmiş olmalı

yok bunda crack indirilmiyor. size bir yazı verim nasıl kurulduğuyla ilgili okuyun onu bi
  • Oyunu Kurmaya başlamadan önce Daemon Tools ve Winrar programlarını bilgisayarımıza kuruyoruz.

Sonrasında Sıkıştırılmış Zip dosyalarını Rar-Part klasöründen C:\ ye resimler yardımı ile çıkartınız...

C:\ içine Çıkarttığınız dosyayı Daemon Tools a resimler yardımı ile yerleştirin...
    Sanal cd-rom a oyun cdsi gelecek ve oyunu kurun..

SR7.Stop_1.0.exe dosyasini calistirip hide secenegini secin

oyuna baslayin

NOT : Oyuna başlayabilmek icin ISO dosyasının daemon a takili olarak kalmasi lazımdır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: matrixneo

arkadaşlar ben de 2. bölümün sonlarında morpheus ile ajanları dövüyorum orda çilingirin bi kapıyı açmasını bekliyorum çilingir kapıyı açıyo ben oraya gidiyorum çilingir önümde duruyor kapıdan giremiyorum sonra kapıyı kapatıyor daha da açmıyor orada ne yapmam lazım

oyunu bitirenler lütfen yardım etsin

arkadaşlar hadi cevap yazın
  • bence şu ana kadar yapılan bütün matrix oyunları aynı.grafiklerinde pek bi degişme yok.
  • arkadaşlar the matrix: path of neo yu bitirdim eğer sorularınız varsa cevaplandırırım eğer sorularınız varsa kkutayozgun_14@hotmail.com a e- mail atarsınız yada ben bu siteyi ziyaret ederim de siz en iyisi e-mail atın ben cvp veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrixneo -- 25 Temmuz 2007; 13:41:22 >
  • bu oyunu 6 günde bitirdim oyunun grafiklerine herkes berbat demiş ama bence grafikleri güzel matrix in en güzel oyunu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle_berke

bu oyunu daha başında bırakmıştım grafikler çok berbat matrıx dende bunu beklerdim zaten

• HORT
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

HORT

2 Sene için yaptığına bak google de 2001 diye aratsan daha çok sonuç elde edersin
  • Ya oyun bende de var fakat ses seda yok.Tren bölümünü geçemedim bu yüzden

Daha önce bitirmiştim oyunu şimdi yükledim ses filan yok.Sorun kürek midir ?
  • Bu oyunnu ben televizyonda filmini seyrettim oyunu oynadıktan sonra.Tom Raidre oyun filmi olarak güzel ama bu oyunun filmi hiç iyi deil
  • Bence oyun süper ama grafikler çok kötü
  • PS2 de oynamıştım
    dövüş eğitim bölümleri vs güzel bi oyundu bence. kritikler düşük not vermişlerdi.
    çok süper bi oyun değil kabul ediyorum ama oynanmayacak kadar köüt rezil bi oyun değil kesinlikle
    eğlenceli 1-2 günde biten çerezlik bir oyun. PC versiyonunu bilmiyorum ama.
  • matrixneo orada çilingir kaçıyo ona morpheus ile git o bir kapıyı kapatıp diğer kapıyı açıyo süren sınırlı orada
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.